Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της Τρίτης (3/8)

Η πρώτη εμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο συνοδεύτηκε με την τέταρτη θέση στον τελικό του επί κοντώ.

Συγκλονιστική εμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατετάγη στην 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ. Ο Έλληνας άλτης ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στα 5.80μ. και απέτυχε τρεις φορές στα 5.87μ. Αυτό αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ για το πανελλήνιο ρεκόρ κάτω των 23 ετών.

Ο Κώστας Δουβαλίδης έμεινε εκτός ημιτελικών στα 110μ. εμποδίων. Μάλιστα ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε στην έβδομο στην 5η προκριματική σειρά με 13.63.

Παράλληλα εκτός ημιτελικών στα 400 μέτρα έμεινε και η Ειρήνη Βασιλείου. Η πρωταθλήτρια πέμπτη στην τέταρτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος με επίδοση 53.16. Τελικά κατετάγη στην 35η, την στιγμή που στην επόμενη φάση προκρίθηκαν οι 24 καλύτερες αθλήτριες του αγωνίσματος.

Ο Δημήτρης Τσιάμης τραυματίστηκε στην πρώτη προσπάθεια του β’ προκριματικού γκρουπ στο τριπλούν και αποχώρησε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής με 66 βαθμούς ποινής τερμάτισαν στην 6η θέση της γενικής κατάταξης στα 470 της ιστιοπλοΐας.

Το πλήρωμα των Ελλήνων τερμάτισε τέταρτο στην ένατη κούρσα και έκτο στην δέκατη και θα συμμετέχουν την Τετάρτη (4/9, 09:33π.μ).

Οι Αιμιλία Τσουλφά – Αριάδνη Σπανάκη στην 15η θέση της γενικής κατάταξης στα 470 με 114 βαθμούς ποινής. Στην ένατη ιστιοδρομία και κατετάγη ένατο στην δέκατη και έμειναν εκτός της κούρσας μεταλλίων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.