Ράλλυ Αιγαίου: Ολυμπιονίκες δίνουν το παρών!

Αθλητές που έχουν δοξάσει τη χώρα μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα πάρουν μέρος και εφέτος στο Ράλλυ Αιγαίου.

Αθλητές που έχουν δοξάσει τη χώρα μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα πάρουν μέρος και εφέτος στο Ράλλυ Αιγαίου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

Στο «57οΡάλλυ Αιγαίου», που ανοίγει αύριο πανιά (12.00) από τη θαλάσσια περιοχή της Σαλαμίνας με την πρώτη ιστιοδρομία 130 ν.μ. χωρίς σταθμό, θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά με το δικό τους σκάφος οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής, ο 6ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες Δημήτρης Δεληγιάννης, νέα παιδιά με διακρίσεις σε αγώνες τριγώνου, έμπειροι ιστιοπλόοι της ανοικτής θάλασσας ενώ, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, τρία σκάφη θα αγωνιστούν στον ελληνικό υπερμαραθώνιο της ιστιοπλοΐας με μόνο δύο άτομα πλήρωμα (κατηγορία double handed) .  

Το «57ο Ράλλυ Αιγαίου» είναι αφιερωμένο στο Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», και  εφέτος, εξαιτίας της πανδημίας δεν θα κάνει στάση σε νησιά. Όλες οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί θα πραγματοποιηθούν στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού. 

 «Το Ράλλυ Αιγαίου είναι ένας ιστορικός θεσμός. Έχουμε αγωνιστεί και παλαιότερα αλλά πρώτη φορά θα πάρουμε μέρος με το «Velos». Θα είναι ο πρώτος αγώνας μας μετά την καραντίνα και ανυπομονούμε να βρεθούμε σε αυτόν», δήλωσε ο Παύλος Καγιαλής.  

Στο πλήρωμα του «Velos» είναι, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Πατενιώτης με δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο προπονητής των Μάντη – Καγιαλή, Μιχάλης Μηλαίος κ.α 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.