Ουγγαρέζος: «Μας έχει… τρελάνει στο φιδέ ο Παναθηναϊκός» (vid)

Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, η πρόκληση που απηύθυνε στον Πέτρο Μάνταλο και τον Αντώνη Ρέμο και ποιους κερδίζει στο FIFA ο γνωστός παρουσιαστής.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος των Αποστολή Λάμπου και Μάκη Τογανίδη στην έβδομη εκπομπή των ePlayoff2020, προκαλώντας τους Μάνταλο και Ρέμο στο FIFA.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για την αγάπη που έχει στον Παναθηναϊκό: «Έχω περάσει από διάφορες φάσεις. Όταν ακούω Παναθηναϊκός πάντα πανηγυρίζω. Σε οποιοδήποτε άθλημα. Όσο πιο παλιά τόσο πιο ρομαντικά. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Παλιά ήμασταν πιο… φανατισμένοι. Πλέον έχουμε ηρεμήσει, αν και μας έχει… τρελάνει στο φιδέ ο Παναθηναϊκός».

Για τον λόγο που δεν έχει ασχοληθεί με το αθλητικό ρεπορτάζ: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μείνω αντικειμενικός αν το  ακολουθούσα. Θα μου έβγαιναν τα οπαδικά μου αισθήματα. Χίλιες φορές να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ για… Καινούργιου και Τανιμανίδη, παρά με τις ομάδες».

Για τα esports: «Θα μου άρεσε να παίζω 11vs11. Μου έχει λείψει να γυρίσω και να… χαθώ σε ένα… ηλεκτρονικό παιχνίδι. Ήμουν κολλημένος με το SEGA. Πονούσαν τα μάτια μας παλιά, από το παιχνίδι».

Για το αν παίζει FIFA και με ποιον: «Παίζω με τον Σταν, αν και παίρνει μόνο την ΑΕΚ. Πλέον παίζω μόνο με τα βαφτιστήρια μου, που μπορώ και να τα κερδίσω. Δεν έχω πετάξει ποτέ χειριστήριο, αλλά έχουν… φύγει λάφυρα από το μπαλκόνι, που βάζαμε για στοίχημα, όπως π.χ. φαγητό».

Για το ποιον θα προκαλούσε στο FIFA: «Από τον αθλητισμό θα έλεγα τον Πέτρο Μάνταλο της ΑΕΚ και από τον χώρο της σόουμπιζ τον Αντώνη Ρέμο. Είναι σε… όλα μέσα ο Αντώνης».

Για το ποια ομάδα διαλέγει: «Παίρνω τον Παναθηναϊκό όταν παίζω. Δεν θα διάλεγα Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Αγαπημένη μου ομάδα να επιλέγω όταν ήμουν μικρός ήταν η Πάρμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.