ePlayoff2020: Το ντέρμπι Τούμπα-ΑΕΚ κρίνει πολλά

Η Τούμπα παίζει με την πλάτη στον τοίχο για να πλησιάσει και πάλι στην κορυφή την ώρα που η ΑΕΚ θέλει διπλό που τη βάζει στο κόλπο της πρωτιά. 

Η ισοπαλία με τον Άρη την περασμένη αγωνιστική άφησε την Τούμπα στους τέσσερις βαθμούς και πλέον άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πως η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη συνέχεια στο θεσμό. Η τακτική της αναμονής και της προσπάθειας να διαχειριστεί τα ματς με πρόθεση να χτυπήσει στην κόντρα δεν έχει ως τώρα τα επιθυμητά αποτέλεσματα γεγονός που μαρτυρούν οι τέσσερις μόλις βαθμοί.

Θα χρειαστεί λοιπόν να παίξει πιο ανοιχτά, πιο επιθετικά απέναντι σε μια ομάδα που της αρέσει να έχει τη μπάλα στα πόδια, να παίζει συνεχώς επιθετικά και να επιζητά συνεχώς το γκολ σε μια χρονική στιγμή που σε περίπτωση ήττας ουσιαστικά ελαχιστοποιεί τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου. Θέλει λοιπόν το διπλό που θα τη διατηρήσει κοντά στην κορυφή και θα ευελπιστεί σε ένα καλό σερί νικών ώστε να ξαναπεράσει μπροστά.

Όλα τα ματς μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στα τρία κανάλια μετάδοσης των ePlayoff2020 που δεν είναι άλλα από το WEB TV του novasports.gr, κανάλι του novasports.gr στο facebook και το κανάλι του Novasports στο youtube.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.