Ξέφυγε ο Πειραιάς στα ePlayoff2020 (video)

Με τη νίκη του επί της ΑΕΚ, ο Πειραιάς έκανε το τέσσερα στα τέσσερα και ξέφυγε με πέντε βαθμούς από την Ένωση και το Ηράκλειο που επίσης ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Μεγάλος κερδισμένος της τέταρτης αγωνιστικής των  ePlayoff ήταν ο Πειραιάς ο οποίος επικράτησε της ΑΕΚ με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Λινάρδου ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Νάσου Βασαλάκη. Κορυφαίος όμως  για τους κόκκινους ήταν ο Σκιάς που έδινε ισορροπία στην ομάδα του στο χώρο του κέντρου και ήταν πραγματικά απροσπέλαστος. Έτσι, παρά το γεγονός ότι η Ένωση είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια ο Πειραιάς με συμπαγή άμυνα ανταπεξήλθε και σε αυτό το ματς και έφτασε στη νίκη που του έδωσε αέρα πέντε βαθμών από τους διώκτες του.

ΑΕΚ-Πειραιάς: 0-1 (FM)

ΑΕΚ-Πειραιάς (FM)

Σπουδαία νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός απέναντι στο πολύ καλό Ηράκλειο το οποίο έχει εντυπωσιάσει με το εκπληκτικό passing game του τις πρώτες αγωνιστικές. Οι πράσινοι όμως καλά διαβασμένοι και σωστά προετοιμασμένοι, αρχίζουν να βρισκουν τη χημεία τους, μιας και είναι μια νεοσύστατη ομάδα, κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στα ePlayoff2020. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κόρδιτς με υπέροχη ασίστ και γκολ.

Ηράκλειο-Παναθηναϊκός: 0-2 (FM)

Ηράκλειο-Παναθηναϊκός (FM)

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο βελτιωμένος Άρης ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Τούμπα σε ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για να πάρουν τη νίκη. Καμία όμως δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο δεύτερο γκολ καθώς οι άμυνες και οι τερμαοφύλακες ήταν σε πολύ καλή μέρα και δεν επεέτρεψαν εύκολες διόδους προς τις εστίες. 

Άρης-Τούμπα: 1-1 (FM)

Άρης-Τούμπα (FΜ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.