Όλα έτοιμα για το δεύτερο e-Ραντεβού μας! (videos)

Η δεύτερη αγωνιστική των ePlayoff2020 είναι προ των πυλών και υπόσχεται εκ νέου θέαμα, gamers αλλά και ποδοσφαιριστές υψηλου επιπέδου. Σήμερα όπως κάθε Τετάρτη στις 19.30 στο novasports.gr και στο κανάλι του novasports στο youtube.

Η πρώτη αγωνιστική των ePlayoff2020 άφησε πίσω της μια γλυκιά αίσθηση προσμονής για την επόμενη. Οι περίπου 16.000 άνθρωποι που παρακολούθησαν την εκπομπή, πολλοί εκ των οποίων συμμετείχαν με τα μηνύματά τους κατά τη διάρκεια της, αποτέλεσαν το καλύτερο καύσιμο για τη δεύτερη εκπομπή η οποία είναι προ των πυλών.

ePlayoffs2020 – 2η αγωνιστική

Σήμερα το απόγευμα στις 19.30, καθιερώνουμε ένα ραντεβού με όλους τους φίλους μας (και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα), ώστε να παρακολουθήσουμε τα τρία παιχνίδια της διοργάνωσης που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Όσοι είδατε την πρώτη αγωνιστική θα θυμάστε τις ενέργειες του Γιατσάι του Πειραιά στο ματς με την Τούμπα, τα “Playstation goal” του Ηρακλείου αλλά και το πως κρίθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό από ένα λάθος το τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, άθλημα λαθών. Το ίδιο και στο FIFA, στο οποίο οι πρωταγωνιστές το γνωρίζουν καλά και έχουν την απαιτούμενη ηρεμία.

Αυτή που είχε και ο Γιατσάι μετά από όσα έκανε στο ματς με την Τούμπα μιλώντας από την Αγγλία όπου σπουδάζει:

Γιατσάι: «Κάθε ματς νέα εμπειρία»!

Αλλά αυτή που είχε και ο Γισγάκης μετά την ήττα από την ΑΕΚ κι ενώ είχε χάσει μεγάλη  ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο τέλος του αγώνα:

Γισχάκης: «Να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε»

Ηράκλειο, Πειραιάς και ΑΕΚ πήραν κεφάλι την πρώτη αγωνιστική ημέρα, αλλά Παναθηναϊκός, Τούμπα και Άρης είναι έτοιμοι να αντιδράσουν. Η δευτερη αγωνιστική περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

Ηράκλειο-ΑΕΚ
Πειραιάς-Άρης
Παναθηναϊκός-Τούμπα

Φυσικά θα δούμε και πάλι θεάμα αλλά και gamers υψηλού επιπέδου αλλά και ποδοσφαιριστές που εν μέσω κορωνοϊού επιδίδονται σε αρκετά ματς FIFA 2020 από τη στιγμή που όλοι #μένουμεσπίτι. Άλλωστε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έθεσε ψηλά τον πήχυ του gaming για τους συναδέλφους του. Για να δούμε, ποιος τον φτάνει;

Ο Κούτσια-kill στο Νοvasports.gr!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.