To novasports.gr σας παρουσιάζει τις ομάδες των ePlayoff2020

Σε λίγες ώρες ξεκινούν τα ePlayoff και το novasports.gr που θα μεταδώσει όλες τις αναμετρήσεις σας βάζει το κλίμα με μια πρώτη παρουσίαση των έξι μονομάχων.

Τα ePlayoff 2020 είναι εδώ και είναι στο Web TV του novasports.gr αλλά και στο κανάλι του novasports στο Youtube. Για πρώτη φορά στον “αέρα” μας σας βάζουμε στο παιχνίδι των esports και μάλιστα με τον βασιλιά των σπορ. 

Ας ρίξουμε όμως μια πρώτη ματιά στις έξι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο: 

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα σε ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο τη σεζόν που μας πέρασε και το γεγονός αυτό τη χρίζει ως ένα εκ ων φαβορί για την κατάκτηση των ePlayoof2020. 

Προπονητής της ομάδας είναι ο Γρηγόρης Κάρτσος, ενώ παίκτες κλειδιά είναι ο Γρίδας, πρώην προπονητής της ομάδας, ο Μπερτάχος, ο Εμμανουηλίδης κι ο Βούλτσος.

Άρης

Η ομάδα του Άρη αποτελεί ένα δυνατό σύνολο, το οποίο προέρχεται από σημαντικλές επιτυχίες το προηγούμενο διάστημα γεγονός που την κάνει να μπαίνει στο τουρνουά της VGL με πατημένο το γκάζι.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Παρασκευάς Σπηλιόπουλος, ενώ παίκτες κλειδιά είναι ο Χουζούρης, εξαιρετικός στο passing game και στο να σερβίρει έτοιμα γκολ, ο σκόρερ Ριζάς, αλλά και ο Δεσύπρης από τον οποίο δύσκολα κανείς αποσπά τη μπάλα.

Ηράκλειο

Είναι ίσως η πιο έμπειρη ομάδα με πολλές κατακτήσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλων στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο. Έχει πολύ δυνατό ρόστερ ικανό να φτάσει μέχρι το τέλος.

Προπονητής είναι ο σερ Κυριάκος Κοσμίδης, ενώ από τους παίκτες δύσκολα ξεχωρίζεις κάποιον, με τον Ελευθεριάδη να έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια στο 1 vs 1. Τελευταίο το Πανελλήνιο στο Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο με πάνω από 300 συμμετοχές. 

Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι αποτελούν μια νέα ομάδα στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο, αλλά στο ρόστερ συναντά κανείς παίκτες με ιστορία όπως οι Γρυλάρης και Παναγιωτίδης που έχουν κατκτήσει το Europa League. Καρακάσης και Ορφανός συνθέτουν ένα  δυνατό δίδυμο στην επίθεση.

Προπονητές της ομάδας είναι οι Κυριάκος Γρυλάκης και Γιάννης Γισγάκης, οι οποίοι ευελπιστούν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του τουρνουά.

Πειραιάς

Η ομάδα του λιμανιού είναι μια ταλαντούχα ομάδα η οποία έχει ως μεγάλο αστέρι τον Νάσο Βασαλάκη, ο οποίος έχει κατακτησει δεκάδες τουρνουά στο 1 vs 1 τόσο σε φυσικό όσο και σε διαδικτυακό περιβάλλον. 

Εξαιρετικός είναι και ο Ηλίας Κρόμπας στην αριστερή πτέρυγα, αν και γενικά η ομάδα έχει καλή αμυντική γραμμή με τους Τσάτσο και Παυλή αλλά και τον πιο έμπειρο παίκτη του πρωταθλήματος, τον Θεσσαλονικιό Γιάννη Κωνσταντινίδη. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Βασαλάκης.

Τούμπα

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο ορισμός της ομάδας “οικογένεια”, μιας και αγωνίζεται χρόνια στα πρωταθλήματα της VGL eSports παρουσιάζοντας μια σταθερή βάση παικτών.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Μουστακούνης (ή Hayate), ενώ σημαντικοί παίκτες είναι οι Filidis, Hayate, Kleitsikas χωρίς όμως να ξεχωρίζει πραγματικά κάποιος από ένα τόσο αξιόλογο ρόστερ.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.