Ε.Φ.Ο.Επ.Α: “Εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας για τη μη μετάδοση του Γκιώνη”

«Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη μη μετάδοση του σημερινού αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο Σαλέχ Αχμέντ, για τον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, όπως και τη μετέπειτα περιορισμένη προβολή της είδησης για τη νίκη του αθλητή μας από την ΕΡΤ.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας στην επιτραπέζια αντισφαίριση στο Τόκιο, ένας καταξιωμένος αθλητής που μετέχει στους 5ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του, έδωσε έναν ακόμα πολύ σημαντικό αγώνα και οι Έλληνες φίλαθλοι δεν μπόρεσαν να τον απολαύσουν.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δεν έχει λόγο να αρνηθεί ότι η δημόσια τηλεόραση ζήτησε εκτάκτως κύκλωμα για τον αγώνα από το τραπέζι 3 (με δεδομένο ότι κεντρικά η εταιρεία παραγωγής δίνει εικόνα σε όλους μόνο από το τραπέζι 1) και δεν έγινε δεκτό το αίτημα. Αλίμονο όμως, αν σκεφτούμε ότι αποκλείονται οι λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις για αγώνες Ελλήνων αθλητών, ενώ απορούμε που προαναγγέλθηκε η απευθείας μετάδοση με κάρτα στο ERT SPORTS 2 της ψηφιακής πλατφόρμας, μολονότι δεν υπήρχε θετική απάντηση από την Olympics Βroadcasting Services ότι θα δοθεί η μετάδοση του συγκεκριμένου ματς…

Επιπλέον, αδυνατούμε να καταλάβουμε πώς προβλήθηκαν βίντεο στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ λίγες ώρες μετά, για την παρουσία όλων των Ελλήνων αθλητών, στη σημερινή πρώτη ενότητα και δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτά και η προσπάθεια του Παναγιώτη Γκιώνη… Έστω με εικόνα από τον χτεσινό αγώνα με τον Σέρβο Ζολτ Πέτε…

Η πορεία του Παναγιώτη Γκιώνη στο Τόκιο συνεχίζεται. Ειλικρινά δίχως ν’ αμφισβητούμε το ενδιαφέρον της ΕΡΤ για όλα τα αθλήματα, ελπίζουμε να μεταδοθεί ο επόμενος αγώνας του και να μην παρουσιαστεί ανάλογο εμπόδιο. Η επιτραπέζια αντισφαίριση περιμένει κάθε φορά Ολυμπιακούς ή Ευρωπαϊκούς Αγώνες για την προβολή της, ενώ με τη διεθνή παρουσία της έχει προ πολλού δείξει ότι αξίζει πολλά περισσότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.