Θέλει μια ακόμα νίκη η εθνική

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει τη Γερμανία στη Βαμβέργη με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Κίνας (19:00).

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει τη Γερμανία στη Βαμβέργη με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Κίνας (19:00). Η “επίσημη αγαπημένη” ταξίδεψε στη Γερμανία με αρκετές απουσίες. Επίσης, συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Γεωργία, απουσιάζουν οι Γιάννη Μπουρούσης και Δημήτρης Κατσίβελης.

Στην αποστολή της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου έχουν συμπεριληφθεί οι Γιάννης Αθηναίου (Προβάνς), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας Πάτρας), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός Ρόδου), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας Πάτρας), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ). 

Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί θα έχουν στη σύνθεσή τους τους Ντανίλο Μπάρτελ και Μαόντο Λο, ενώ θα απουσιάσει ο Πάουελ Τσίπσερ. Ο Χένρικ Ρεντλ έχει στη διάθεσή του τους: Ισμέτ Άκπιναρ (Ουλμ), Ντανίλο Μπάρτελ, Μαόντο Λο (Μπάγερν), Μπάστιαν Ντόρετ, Αντρέας Σάιφερτ (Μπαϊρόιτ), Νιλς Γκίφεϊ, Γιοσίκο Σαϊμπού, Γιοχάνες Τίμαν (Άλμπα Βερολίνου), Αντρέας Ομπστ (Ομπραντόιρο), Κρίστιαν Σένγκφελντερ (Μπράουνσβαϊγκ), Κάρστεν Τάντα (Όλντενμπουργκ), Μάικ Τσίρμπες (Ερυθρός Αστέρας). 

Η προϊστορία είναι με το πλευρό της εθνικής, καθώς σε σύνολο 51 αναμετρήσεων, η “επίσημη αγαπημένη” μετράει 34 νίκες. 

Από εκεί και πέρα, άλλα δυο εισιτήρια θα βρουν κατόχους, μετά τα ματς της Κυριακής. Στον ενδέκατο όμιλο, οι Ρωσία και Φινλανδία θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Στον όμιλο της εθνικής, οι Σερβία και Ισραήλ θα παλέψουν στο Βελιγράδι για το τελευταίο εισιτήριο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες:

11ος Όμιλος 
15:00 Ρωσία-Φινλανδία 
18:00 Γαλλία-Τσεχία 
19:00 Βοσνία-Βουλγαρία 

Βαθμολογία 
1. Γαλλία 9-2 
2. Τσεχία 8-3 
3. Ρωσία 7-4 
4. Φινλανδία 6-5 
5. Βουλγαρία 4-7 
6. Βοσνία 2-9 

12ος Όμιλος 
17:00 Σερβία-Ισραήλ 
17:00 Γεωργία-Εσθονία 
19:00 Γερμανία-Ελλάδα 

Βαθμολογία 
1. Ελλάδα 10-1 
2. Γερμανία 9-2 
3. Σερβία 6-5 
4. Γεωργία 5-6 
5. Ισραήλ 5-6 
6. Εσθονία 3-8


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.