Παναθηναϊκός: Στο Μετς τα εντός έδρας ματς της νέας σεζόν

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιήσει το κλειστό του Μετς, ως την έδρα των ομάδων βόλεϊ, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «πράσινοι» επέλεξαν να επιστρέψουν στο Μετς, μετά τις επαφές που είχαν με τα κλειστά σε Χολαργό, Ζωγράφου, Πετρούπολη, Γλυφάδα και Άνω Λιόσια. Παράλληλα, υπήρξαν επαφές για το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, αλλά και για το κλειστό του Πανελληνίου, χωρίς να υπάρξει συμφωνία. Στο κλειστό του Μετς έγιναν πρόσφατα εργασίες, για την αλλαγή του παρκέ, για την αλλαγή του φωτισμού οροφής, αλλά και στα αποδυτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση: «Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις σε όλα τα πιθανά γήπεδα που θα μπορούσαν να στεγάσουν αλλά και πληρούσαν τις συνθήκες που αρμόζουν στην ομάδα καταλήξαμε στο Μετς ως έδρα των αγωνιστικών μας τμημάτων.

Πιο συγκεκριμένα ήρθαμε σε επαφή με τα ακόλουθα γήπεδα: Χολαργού, Ηλυσιακού, Ζωγράφου, Πετρούπολης, Γλυφάδας και Άνω Λιοσίων ωστόσο δεν υπήρχαν ώρες που να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας.

Έγιναν συγκεκριμένες οικονομικές προσφορές στα γήπεδα του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και στου Πανελληνίου ωστόσο δεν βρέθηκε χρυσή τομή.

Η αντιπρόταση του ΓΣ Αμαρουσίου ήταν με όρους ασύμφορους και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά προτείνοντας υπέρογκο οικονομικό αντάλλαγμα και ώρες που δεν εξυπηρετούσαν.

Σε ότι αφορά την πλευρά του Πανελληνίου δεν θέλησε ποτέ να απαντήσει στην πρότασή μας.

Έτσι φτάσαμε στη λύση του Μετς που καλύπτει τις ανάγκες μας και αυτή τελικά επιλέξαμε.

Αντιστοίχως για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του τμήματος μπάσκετ γυναικών δηλώσαμε ως έδρα το γήπεδο των Άνω Λιοσίων (γίνεται προσπάθεια και για το κλειστό του Χολαργού) καθώς ήταν η μόνη εφικτή λύση, ενώ οι εγχώριοι αγώνες θα γίνονται κανονικά στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

Καλούμε τους φιλάθλους μας για ακόμα μια φορά να σταθούν δίπλα στις ομάδες μας και να ενισχύσουν την προσπάθεια μας με την παρουσία τους στους αγώνες για την επίτευξη των υψηλών στόχων μας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας