Ανδρεόπουλος: «Κάναμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή»

Ευχαριστημένος με την ανατροπή και τη νίκη του Παναθηναϊκού στον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε τη αναμέτρηση και έπλεξε το εγκώμιο του «αιωνίου» αντιπάλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρουσία των φιλάθλων του «τριφυλλιού» στις εξέδρες του κλειστού του Αγίου Θωμά και στη συνέχεια της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά, ο Ανδρέοπουλος δήλωσε μετά τέλος του αγώνα: «Κάναμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή στο ματς. Νιώσαμε και στο δεύτερο σετ ότι ήμασταν κοντά στην κατάκτηση του όμως με δύο λάθη το χάσαμε. Αλλά έτσι είναι όταν αντιμετωπίζεις ένα σπουδαίο αντίπαλο σε ένα ακόμα πολύ δυνατό ματς. Δεν έχει σημασία σε ποιο σημείο του παιχνιδιού είτε χάνεις 1-0 σετ είτε 2-0 σετ αφού σε κάθε σημείο πρέπει να τα δίνεις όλα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είδαμε έναν αγώνα βόλεϊ ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, δύο ομάδες που μπορούν να βρεθούν ακόμα και σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα λάθη ήταν στο τελείωμα του δεύτερου σετ όμως ως τότε ο Ολυμπιακός μας πίεζε πολύ στο σερβίς. Με τη νίκη δεν έχει υπογράψει κανείς συμβόλαιο. Αυτές είναι τεράστιες ομάδες και θα τις δούμε και στο μέλλον. Τώρα νικήσαμε εμείς στο μέλλον δεν ξέρουμε».

Τέλος, ο Ανδρεόπουλος συμπλήρωσε: «Έχω ξαναπεί ότι όλο αυτό το όμορφο σκηνικό που συμβαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην εξέδρα στους αγώνες βόλεϊ να βγει ακόμα περισσότερο προς τα έξω. Η απουσία του Ζήση για εμάς ήταν πολύ μεγάλη και ξέρουμε όλοι τι παίκτης είναι. Η απουσία του ήταν μεγάλη και χρονικά και για εμάς ήταν δύσκολο να αντέξουμε αυτό το τρίμηνο με δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παρόλα αυτά νομίζω τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά ως τώρα. Δεν υπάρχει απώλεια βαθμών, υπάρχει ένα σκληρό πρωτάθλημα που παλεύεις πάντα για τη νίκη. Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος έχει αλλάξει και μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πάρει και τα δύο πρωταθλήματα στις έδρες των αντιπάλων. Σχετικά με αυτό που γίνεται με τον κόσμο και τον Παναθηναϊκό…Παναθηναϊκός είμαστε το έχουμε συνηθίσει και μας είχε λείψει αφού δεν είχαμε τον κόσμο στα δύο προηγούμενα ντέρμπι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.