Στην Κηφισιά ο Μίχαλι

Επιστροφή στην ελληνική Volleyleague για την Κηφισιά για τον διεθνή Κροάτη κεντρικό Ιβάν Μίχαλι για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο 31χρονος αθλητής έχει ύψος 2,11 μ. και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα των βορείων προαστίων, δίνοντας της ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο φιλέ. Να σημειώσουμε ότι έχει εμπειρία από την Volley League καθώς τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.Ο έμπειρος κεντρικός αναμένεται να λάβει μέρος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Κροατία, καθώς αποτελεί βασικό μέλος της.

Στις πρώτες τους δηλώσεις ως αθλητής του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Ιβάν Μίχαλι τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Όταν δέχθηκα την πρόταση από την Κηφισιά, δεν χρειάστηκα χρόνο για να απαντήσω θετικά. Γνωρίζω την ομάδα και πάντα ακούω θετικά σχόλια για αυτή.
Η φετινή περίοδος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς όλες οι ομάδες ενισχύονται με ποιοτικούς παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι με τη νέα μου ομάδα θα έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε καλά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.