Μπραμ Βαν Ντε Ντρις: «Πεινάω για τίτλους, με έπεισαν Πανταλέων, Ντεπέστελε, Γιάκομπσεν…»

Πριν καν στεγνώσει η φανέλα του στον ΠΑΟΚ, φοράει ήδη αυτή του Παναθηναϊκού. Τρία τηλέφωνα ήταν αρκετά για να πειστεί να βάλει το «τριφύλλι» στο στήθος του.

Πανταλέων, Ντεπέστελε, Γιάκομπσεν και… «εντάξει ήταν εύκολη η απόφαση…» όπως λέει και ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις στην πρώτη συνέντευξη που δίνει ως …Παναθηναϊκός στο novasports.gr. Ο Βέλγος «μπόμπερ», από τον Λευκό Πύργο έρχεται στην Ακρόπολη “πεινσσμένος” για τίτλους…

Για την συμφωνία με τον Παναθηναϊκό: Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Πριν από λίγες μέρες με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ρώτησα, έμαθα και σύμφωνησα. Δεν υπήρξε άνθρωπος να μου πει κάτι αρνητικό, οπότε η απόφαση ήταν εύκολη.

Για τον στόχο: Τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός για μένα είναι ο μεγάλος στόχος. Επίσης θέλω να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Challenge Cup. Ελπίζω να μας βοηθήσει η κλήρωση και να φτάσουμε μακριά.
Αν του λείπουν οι τίτλοι: Δυστυχώς τα δύο τελευταία χρόνια δεν καταφέραμε να πάρουμε τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πεινασμένος, δεν σας το κρύβω. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να έχει σταθερότητα. Κάτι που δεν είχε φέτος ο ΠΑΟΚ.

Αν έχει μιλήσει με τον Ανδρεόπουλο: Όχι γιατί έχει υποχρεώσεις με την Εθνική. Θα τα πούμε σίγουρα.
Για τον Πανταλέοντα: Μίλησα μαζί του και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πόσο μεγάλη διαφορά είναι να μιλάς με ανθρώπους που ξέρουν βόλεϊ. Μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίζει και πιστεύω ότι θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία.

Για τον Φρανκ Ντεπέστελε: Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ρώτησα.Με βοήθησε πολύ γιατί ξέρει τον Παναθηναϊκό. Ήταν απόλυτα θετικός. Έχει κάνει και αυτός τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα και ξέρει.

Για την οικογένειά του: Και στη γυναίκα μου και στον γιο μου τους αρέσει πολύ η Ελλάδα. Οπότε και αυτοί διευκόλυναν την απόφαση να μείνουμε στην Ελλάδα. Είχα προτάσεις αλλά προτίμησα την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Για την πρόταση από τον Φοίνικα: Δεν ήταν κάτι προχωρημένο. Είχα προτάση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Για την εξέδρα του Παναθηναϊκού: Την έζησα στο …πετσί μου πρόπερσι. Οι οπαδοί ήταν «καυτοί» όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ.

Για τους 43 πόντους με τον Φοίνικα: Για μένα είναι απλά ένα νούμερο. Σημασία έχει η νίκη της ομάδας και όχι οι προσωπικές επιδόσεις των παικτών. Τη νίκη κρατάω εγώ και όχι τους 43 πόντους.

Για τη συνεργασία του με τον Γιάκομπσεν: Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που αποφάσισα να συμφωνήσω με τον Παναθηναϊκό. Μίλησα μαζί του, έμαθα ότι θα είναι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα και ήταν κάτι που με έκανε να πω πιο εύκολα το ναι. Μου αρέσει το παιχνίδι του, έχει προσωπικότητα και νομίζω ότι θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.