Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκριση στο Βουκουρέστι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βουκουρέστι τη Στεάουα και θέλει δυο σετ, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup, όπου τον περιμένει ο Παναθηναϊκός (18:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 3-1 σετ στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη και θέλουν μια ακόμα νίκη, ώστε να πάρουν πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι Πειραιώτες έχουν τέσσερις νίκες και μια ήττα με 9-4 σετ, στην έως τώρα ευρωπαϊκή τους πορεία.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο, γιατί η Στεάουα είναι μια δυνατή ομάδα, που ιδιαίτερα στην έδρα της παίζει πολύ καλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να κατακτήσουμε αυτά τα δύο σετ που χρειαζόμαστε. Αυτό που κρατάω, είναι η επίθεση μας, επειδή η Στεάουα σερβίρει πολύ δυνατά, ιδιαίτερα εκεί θα σερβίρει πολύ δυνατά, οπότε θέλει υπομονή στην επίθεση μας, ώστε τεχνικά να είμαστε όπως πρέπει, για να βρίσκουμε λύσεις στο δυνατό σερβίς του αντιπάλου».

Από την πλευρά του, ο διαγώνιος του Ολυμπιακού, Τόνσεκ Στερν τόνισε: «Προερχόμαστε από μία δύσκολη περίοδο, που δώσαμε πολλά δυνατά παιχνίδια. Δε θα πούμε ότι χρειαζόμαστε δύο σετ, θα πούμε ότι πρέπει να κερδίσουμε, από τον πρώτο πόντο έως τον τελευταίο, οπότε πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, για να κερδίσουμε. Όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι, ο αντίπαλος σέρβιρε πάρα πολύ δυνατά, οπότε πρέπει να αποφύγουμε τους απευθείας πόντους, να αντέξει η υποδοχή μας και να παίξουμε μετά με υπομονή, σωστά τις ψηλές μπάλες ή το side out, ώστε να δίνουμε λύσεις απέναντι στο δυνατό σερβίς που έχουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.