Χωρίς Καλντερόν η Ισπανία

Ο Χοσέ Καλντερόν δε θα πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, δημιουργώντας ένα ακόμα πρόβλημα στον Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο Χοσέ Καλντερόν δε θα πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, δημιουργώντας ένα ακόμα πρόβλημα στον Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο Ισπανός παίκτης υπογράμμισε πως αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, τα οποία θα πρέπει να ξεπεράσει. Επίσης, τόνισε πως δε θέλει να αποσυρθεί από την εθνική, όμως θα πρέπει να κοιτάξει και το μέλλον της καριέρας του.

Χαρακτηριστικά, ο παίκτης των Νιού Γιόρκ Νικς τόνισε: «Με πονά, αλλά πρέπει να πω όχι. Δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση, αλλά είναι αναγκαίο για να έχω περισσότερα χρόνια καριέρας. Δεν αποσύρομαι από την εθνική. Θέλω να ξαναπαίξω, αλλά αυτή τη στιγμή θα πρέπει να ξεπεράσω τους τραυματισμούς μου».

Εκτός έχουν τεθεί ήδη οι Ρίκι Ρούμπιο και Φλιπ Σόντερς, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να έχει στη διάθεσή του για τις θέσεις των γκαρντ, μόνο τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το αν αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Πάου Γκασόλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.