Αντετοκούνμπο: «Δεν έχει διακοπή»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως δεν προβλέπεται διακοπή φέτος για τον ίδιο, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως δεν προβλέπεται διακοπή φέτος για τον ίδιο, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως τις προσεχείς ημέρες θα ενσωματωθεί στην εθνική Ελλάδος, για την προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα, που θα διεξαχθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο τόνισε για τον αγώνα στην Αφρική: «Είμαι ενθουσιασμένος. Δεν έχω πάει ποτέ στην Αφρική και είμαι ενθουσιασμένος. Μπορώ να δω το χαμόγελο στα πρόσωπα των γονιών μου και των αδελφών μου. Θα είναι ένα ωραίο ταξίδι. Ελπίζω όλοι να απολαύσουν το παιχνίδι στην Αφρική».

Στη συνέχεια, δήλωσε για το θέμα της ξεκούρασής του φέτος: «Δεν θα κάνω διάλειμμα φέτος. Θα πάω στην Αφρική, μετά θα πάω στην Εθνική Ομάδα και ύστερα θα γυρίσω στους Μπακς. Δεν θα έχω χρόνο για διάλειμμα. Αλλά δεν με πειράζει. Πρέπει να το χειριστώ όλο αυτό έξυπνα και να προσέξω το σώμα μου». 

Τέλος, δήλωσε για τους Μιλγουόκι Μπακς και για τις αποχωρήσεις από το ρόστερ τους: «Θα μου λείψουν οι παίκτες που έφυγαν. Ο Πατσούλια και ο Ντάντλεϊ ήταν οι “πύργοι” μας. Θα μου λείψουν σίγουρα. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι όμως με τους παίκτες που πήραμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.