Κατσικάρης: «Να εμφανιστούμε καλύτεροι στην Τουρκία»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μπάσκετ, Φώτης Κατσικάρης, μίλησε για το τουρνουά στην Τουρκία που ακολουθεί, τονίζοντας πώς οι παίκτες του πρέπει να εμφανιστούν καλύτεροι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μπάσκετ, Φώτης Κατσικάρης, μίλησε για το τουρνουά στην Τουρκία που ακολουθεί, τονίζοντας πώς οι παίκτες του πρέπει να εμφανιστούν καλύτεροι.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Έλληνα προπονητή:

«Όπως έχουμε κάνει σαφές από την πρώτη ημέρα που δουλεύουμε μαζί, υπάρχει σχεδιασμός προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο στην έναρξη των αγώνων του Ευρωμπάσκετ. Πριν από το παιχνίδι στο Βέλγιο είχα επισημάνει ότι επρόκειτο για μια ευκαιρία να αλλάξουμε παραστάσεις και μετά τον αγώνα, ότι βρισκόμασταν στο 40% του βαθμού ετοιμότητας που απαιτείται. Τώρα πάμε στην Τουρκία για δύο δυνατά παιχνίδια, με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και την Τουρκία, όπου περιμένω να εμφανιστούμε καλύτεροι και ταυτόχρονα να δώσουμε την ευκαιρία στην ομάδα να παίξει με δύο σημαντικά στελέχη της, τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος έχει ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα και τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος είχε απουσιάσει από το Βέλγιο.

Σίγουρα μετά από αυτό το τουρνουά θα υπάρχουν περισσότερα σημεία αναφοράς για την πορεία της προετοιμασίας και θα στρέψουμε αμέσως την προσοχή μας στα επόμενα τεστ, στην Ξάνθη όπου πλέον θα πρέπει να αρχίσει να γίνεται εμφανής ο αγωνιστικός προσανατολισμός της ομάδας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.