Δεύτερο τεστ ετοιμότητας

Η εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία στο δεύτερο φιλικό τεστ προετοιμασίας, εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τον Φώτη Κατσικάρη να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα (17:00).

Η εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία στο δεύτερο φιλικό τεστ προετοιμασίας, εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τον Φώτη Κατσικάρη να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα (17:00). Ο Έλληνας κόουτς θα μπορέσει να δει το κατά πόσο οδεύει σωστά η έως τώρα προετοιμασία της ομάδας του, μετά το «ξεμούδιασμα» με το Βέλγιο και τη φιλική ήττα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους Βασίλη Σπανούλη και Γιάννη Μπουρούση, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην υπόλοιπη αποστολή. Ο Έλληνας κόουτς δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Αγραβάνη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω στομαχικών διαταραχών. Η Βοσνία, η οποία έχει στον πάγκο της τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της εθνικής στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, καθώς το Σάββατο στις 19:00, οι διεθνείς θα αντιμετωπίσουν τους διοργανωτές, στο δεύτερο φιλικό τους στη γειτονική χώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.