Τα αδέρφια Γκασόλ δείχνουν το δρόμο

Με πρωταγωνιστές τα αδέρφια Γκασόλ η Ισπανία πήρε την πρόκριση κόντρα στη Γερμανία με σκορ 84-72, για τη φάση των «8» του Ευρωμπάσκετ.

Με πρωταγωνιστές τα αδέρφια Γκασόλ η Ισπανία πήρε την πρόκριση κόντρα στη Γερμανία με σκορ 84-72, για τη φάση των «8» του Ευρωμπάσκετ. 

Τα αδέρφια Γκασόλ για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξαν το δρόμο καθώς ήταν οι δύο πρωταγωνιστές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δείχνοντας ότι μπορούν να οδηγήσουν την Ισπανία μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. 

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαρκ που σταμάτησε στους 28 πόντους και μάζεψε και δέκα ριμπάουντ ενώ ο αδερφός του, Πάου σκόραρε 19 πόντους ενώ μάζεψε και τέσσερα ριμπάουντ. 

Απ’ την άλλη, για τους Γερμανούς την παρτίδα προσπάθησε να σώσει ο Σρέντερ που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας 25 πόντους ενώ αρκετά καλός ήταν και ο Τάις που σκόραρε 15 πόντους αλλά η προσπάθειά τους δεν αρκούσε για να μπορέσει η Γερμανία να αφήσει εκτός συνέχειας το μεγαθήριο.  

Πλέον, η Ισπανία περιμένει τον νικητή από το Σλοβενία – Λετονία γιατί μία από τις δύο θα είναι η αντίπαλός της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.