Ολυμπιακός-Μονπελιέ 2-3: Ευρωπαϊκό «αντίο» με ήττα

Ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την πολύ δυνατή Μονπελιέ. Έτσι αποχαιρέτησε άδοξα την Ευρώπη, σε μία φετινή πορεία που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Η Μονπελιέ πήρε τα δύο σετ που χρειαζόταν κόντρα στον Ολυμπιακό και έθεσε την ομάδα του Πειραιά εκτός συνέχειας στο CEV Cup. Άλλωστε, η πρόκριση είχε δυσκολέψει αρκετά μετά το καθαρό 3-0, με το οποίο είχε ηττηθεί ο Ολυμπιακός στην Γαλλία την προηγούμενη Τετάρτη (01/12).

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τον αποκλεισμό δεν επέτρεψαν στην γαλλική ομάδα να κάνει «περίπατο» στο κλειστό του Ρέντη και με αυταπάρνηση κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι (2-2 σετ).

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ, η τέταρτη της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος μπήκε πολύ δυνατά (0-4) όμως ο Ολυμπιακός και πάλι δήλωσε παρών. Κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 14-14 και 15-15 όμως οι ψύχραιμοι Γάλλοι «κλείδωσαν» τη δεύτερη τους νίκη.

Τα σετ: 19-25, 20-25, 25-23, 26-24, 15-17

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία από τον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου απέκλεισε με δύο νίκες (3-0, 3-0) τη Μλάντοστ Μπρτσκο. Στη συνέχεια επικράτησε με 3-1 και 3-0 σετ της Κομάρνο αλλά στον τρίτο και τελευταίο προκριματικό πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε δύο φορές από τη Χεμπάρ Πάζαρτζικ (3-1, 3-1) και δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις. Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την έβδομη αγωνιστική της Volley League. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.