Αμερικανίδα πασέρ στο Μαρκόπουλο

Με την 22χρονη Frances Arnautou (ύψος 1,78) θα πασάρει φέτος το Μαρκόπουλο.

Με την 22χρονη Frances Arnautou (ύψος 1,78) θα πασάρει φέτος το Μαρκόπουλο. Η Αμερικανίδα προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Yale με αξιοθαύμαστες επιδόσεις στην ομάδα βόλεϊ των Bulldogs ενώ αποτελεί την πρώτη φοιτήτρια του πανεπιστημίου και μοναδική αθλήτρια της Ivy League (περιφερειακή λίγκα μεταξύ Πανεπιστημίων) που συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα βόλεϊ των ΗΠΑ Κ16. Τα πρώτα λόγια της Frances, ως αθλήτρια του ΑΟ Μαρκοπούλου, ήταν τα εξής:

«Μιλώντας με τον προπονητή, Giangrossi Pasqualino, σχετικά με την ομάδα και διερευνώντας λίγο την όμορφη πόλη του Μαρκοπούλου, κατάλαβα πως ο ΑΟΜ θα ήταν ο ιδανικός Σύλλογος για εμένα! Από την στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιό μου, ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα, να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και τον Σύλλογο και πάνω απ’ όλα να πατήσω στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου! Ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά και απαιτητικά, να μάθω από τον νέο μου προπονητή και τις συναθλήτριές μου και να εγκλιματιστώ στο Μαρκόπουλο! Αισθάνομαι ευλογημένη που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία!».

Από την πλευρά του, ο προπονητής Giangrossi Pasqualino, δήλωσε:
«Η Frances είναι μία νεαρή πασαδόρος που τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής στο Πανεπιστήμιο του Yale. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της και μας έχουν εντυπωσιάσει οι ηγετικές της ικανότητες! Βοηθά εξαιρετικά στην άμυνα και έχει φοβερή ικανότητα στο να οργανώνει την ομάδα! Νομίζω μπορεί να γίνει η ιδανική πασαδόρος στην προσπάθειά μας για βελτίωση της ομάδας! Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί». 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.