Ελπίζουν τα κορίτσια του μπιτς βόλεϊ

Ανώτερες αποδείχτηκαν οι Κινέζες στο σημερινό αγώνα των Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη και πλέον οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες του μπιτς βόλεϊ, αντί για απευθείας πρόκριση θα χρειαστεί να δώσουν αγώνα μπαράζ.

Ανώτερες αποδείχτηκαν οι Κινέζες στο σημερινό αγώνα των Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη και πλέον οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες του μπιτς βόλεϊ, αντί για απευθείας πρόκριση θα χρειαστεί να δώσουν αγώνα μπαράζ. Αυτό εξήγησαν τα δύο κορίτσια από το Λονδίνο, μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Η Μαρία Τσιαρτσιάνη εξήγησε: «Παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε κόντρα στις Κινέζες και έτσι πλέον είμαστε αναγκασμένες να περιμένουμε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στον όμιλό μας ανάμεσα στις Ρωσίδες και τις Ελβετίδες. Ακόμα και αν οι Ελβετίδες νικήσουν, λογικά θα είμαστε μέσα στις τρίτες ομάδες που θα χρειαστεί να δώσουν αγώνα μπαράζ αύριο, γιατί πολύ δύσκολα θα είμαστε στις καλύτερες δύο τρίτες ομάδες από το σύνολο των έξι γκρουπ. Και αυτό γιατί είχαν πλεονέκτημα οι ομάδες του 4ου ομίλου που είχαν υποδεέστερη τέταρτη ομάδα».
Από την πλευρά της η Βίκυ Αρβανίτη τόνισε: «Η ήττα αυτή σε συνδυασμό με την ήττα από τις Ελβετίδες, σημαίνει ότι η τύχη μας δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από το αποτέλεσμα ενός άλλου αγώνα. Όμως, ούτε η σημερινή ήττα, αλλά ούτε και αυτή από τις Κουν / Ζούμκερ, μπορούν να χαρακτηριστούν εκπλήξεις. Ξέραμε εξ αρχής ότι ήταν δύο πολύ δυνατές ομάδες. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και τώρα απλά ελπίζουμε στην εύνοια της τύχης για να καταφέρουμε να πάμε πιθανότατα στα μπαράζ των τεσσάρων τρίτων ομάδων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.