Τρακ, υποδοχή και ήττα για Τσιαρτσιάνη – Αρβανίτη

Με πολύ τρακ, κακή υποδοχή και πολλά αβίαστα λάθη Τσιαρτσιάνη και Αρβανίτη έχασαν φυσιολογικά το πρώτο τους παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου από τις Ελβετίδες Κουν και Ζούμκερ στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου.

Με πολύ τρακ, κακή υποδοχή και πολλά αβίαστα λάθη Τσιαρτσιάνη και Αρβανίτη έχασαν φυσιολογικά το πρώτο τους παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου από τις Ελβετίδες Κουν και Ζούμκερ στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου. Οι Ελβετίδες εκμεταλλεύτηκαν την κακή μέρα των Ελληνίδων και με 2-0 σετ (21-13, 21-19) πήραν την πρώτη νίκη στο τουρνουά. Πλέον το έργο πρόκρισης των Ελληνίδων στην επόμενη φάση γίνεται πολύ δύσκολο αφού την Δευτέρα – για να έχουν ελπίδες πρόκρισης – θα χρειαστούν νίκη κόντρα στις Ρωσίδες Βασίνα και Βοζάκοβα οι οποίες έκαναν την έκπληξη επικρατώντας των παγκόσμιων ΚινέζωνΖάνγκ και Ξούε.

Η κακή μέρα για την Μαρία και την Βίκυ φάνηκε από το πρώτο σετ. Εκεί οι Ελβετίδες πάτησαν γκάζι μετά το 7-6. Με 6 συνολικά άσσους και με την Ελληνική ομάδα να έχει πολλά προβλήματα στην υποδοχή Κουν και Ζούμκερ είχαν πολύ εύκολο έργο. Έχοντας διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι των Τσιαρτσιάνη και Αρβανίτη η Ελβετική ομάδα «χόρευε» στην άμμο του Horse Guards Parade του Λονδίνου και με 21-13 πιστοποιούσε στο πρώτο σετ την πολύ καλή της εμφάνιση. Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το ελληνικό δίδυμο. Προηγήθηκε με 5-2, 11-6 και 13-10 αλλά κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση των Ελβετίδων. Τα λάθη έφεραν την καθίζηση με αποτέλεσμα Κουν και Ζούμκερ να ισοφαρίσουν 13-13 και να πάρουν το προβάδισμα με 17-5 με δύο λάθη της Αρβανίτη και ένα της Τσιαρτσιάνη. Μαρία και Βίκυ κατάφεραν με σερί 2-0 να ισοφαρίσουν σε 19-19 αλλά με δύο επιθέσεις της Κουν η Ελβετική ομάδα πανηγύρισε δίκαια τη νίκη με 21-19.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.