Μπρουκς: «Όλα για όλα»

Έτοιμοι να παίξουν την τελευταία .ζαριά προκειμένου να μην δουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Ανδρέα Ανδρεάδη να σηκώνει την Δευτέρα (19.00 TV-NS4) την κούπα του πρωταθλητή δηλώνουν στον Ηρακλή.

Έτοιμοι να παίξουν την τελευταία .ζαριά προκειμένου να μην δουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Ανδρέα Ανδρεάδη να σηκώνει την Δευτέρα (19.00 TV-NS4) την κούπα του πρωταθλητή δηλώνουν στον Ηρακλή. «Αυτό το παιχνίδι είναι όλα για όλα. Πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό για να έχουμε ακόμα ελπίδες για το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αυτή φορά θα έχουμε λιγότερο άγχος, ενώ και ο Ολυμπιακός θα είναι απελευθερωμένος από το 2-0 στις νίκες.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ αλλά πρέπει να το κάνουμε πράξη μέσα στο γήπεδο» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κόουτς του Ηρακλή Φρέντι Μπρουκς. Ο Ελληνοκουβανός κόουτς του «γηραιού» θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Στο τμήμα των πρωταθλητών πάντως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 με τον Κώστα Προύσαλη να λέει: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο και ακλόνητο φαβορί. Εμείς από την πλευρά μας θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Θέλουμε μια νίκη, για να αλλάξει η ψυχολογία μας, αφού μετράμε τέσσερις σερί ήττες από τον αντίπαλο μας και πιστεύω ότι μπορούμε». Τον τρίτο τελικό θα διευθύνουν οι διαιτητές Καραμπέτσος και Ράπτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.