Φιλική ήττα για τον Ολυμπιακό

Σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», ο Φοίνικας Σύρου νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ.

Σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», ο Φοίνικας Σύρου νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ (25-23, 21-25, 26-24, 25-21). «Φάνηκε η αγωνιστική απραξία και η έλλειψη ρυθμού. Γι’ αυτό το λόγο δώσαμε αυτό τον αγώνα», υπογράμμισε ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος προετοιμάζει τους παίκτες του για τη σειρά των τελικών με τον Ηρακλή.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα των Κυκλάδων αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού, που θα συνεχίσουν να προπονούνται έως και το Μεγάλο Σάββατο, λαμβάνοντας το μοναδικό ρεπό τους την Κυριακή του Πάσχα. Αύριο το απόγευμα (16:00), πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» βολεϊμπολίστες θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο «Μελίνα Μερκούρη», προκειμένου να ενημερώσουν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας του Ερασιτέχνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.