Μερική ανανέωση και αρνήσεις

Μερική ανανέωση περιλαμβάνει η κλήση των διεθνών απο τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο.

Μερική ανανέωση περιλαμβάνει η κλήση των διεθνών απο τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο. Από την λίστα των 30 που κλήθηκαν απουσιάζει ο Κώστας Χριστοφιδέλης που φέτος λόγω τιμωρίας έμεινε εκτός πρωταθλήματος ενώ τέσσερις πρωτοκλασάτοι αθλητές (Προύσαλης, Σμαραγδής, Ανδρεάδης, Καρυπίδης) ζήτησαν να μην τους υπολογίζει το ομοσπονδιακό δίδυμο για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Κατά τ’ άλλα στη λίστα των 30 βρίσκονται οι παλιοί Κουρνέτας, Λάππας Πανταλέων, Ρουμελιώτης και Στεφάνου ενώ για πρώτη φορά κλήθηκαν παίκτες που διακρίθηκαν στο φετινό πρωτάθλημα όπως ο Φιλίποφ, ο Σαρικείσογλου, Μπέλος και ο Μαντέκας.

Λίγο μετά την κλήση των διεθνών οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί προέβησαν σε κοινή δήλωση: «Οι αποφάσεις για τις κλήσεις στην Εθνική ανδρών εν όψει του Ευρωπαϊκού Λιγκ και των προ-Ολυμπιακών παιχνιδιών σηματοδοτούν το σκεπτικό της ανανέωσης και της διάθεσης για οργανωμένη δουλειά και διάκριση. Στη λίστα επιλογών, παράλληλα με τους νέους αθλητές, υπάρχουν και παλαιότεροι έμπειροι παίκτες που θέλησαν να βοηθήσουν έχοντας επικουρικό, αλλά σημαντικό ρόλο. Οι αθλητές Προύσαλης, Σμαραγδής, Ανδρεάδης και Καρυπίδης, ζήτησαν να απαλλαγούν από τις άμεσες υποχρεώσεις της Εθνικής σε αυτήν την πρώτη διοργάνωση, αλλά βρίσκονται μέσα στους 30 και υπολογίζονται για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά».

Αναλυτικά η λίστα των αθλητών που βρίσκονται στις επιλογές των Ομοσπονδιακών προπονητών και με bold τα ονόματα εκείνων που ΔΕΝ θα δηλωθούν στο Ευρωπαϊκό Λιγκ:

ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ: Κουρνέτας, Φιλίποφ, Μαρούλης, Δρογκάρης, Προύσαλης
ΑΚΡΑΙΟΙ: Μαντέκας, Φράγκος, Γκόρτσιανουκ, Κουμεντάκης, Χατζηηλιάδης, Ασπιώτης, Κοκκινάκης, Λάππας, Σαρικεΐσογλου, Καρυπίδης
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ: Σουλτανόπουλος, Πετρέας, Κανέλλος, Πελεκούδας, Παπαγγελόπουλος, Πανταλέων, Σμαραγδής, Ανδρεάδης
ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ: Τζούριτς, Ρουμελιώτης, Μπέλλος, Τζιουμάκας
ΛΙΜΠΕΡΟ: Στεφάνου, Παπαδημητρίου, Γκαράς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.