Νικολάκης: “Ας με έβαζαν φυλακή με την κούπα”

«Ας με έβαζαν και φυλακή, αν με έπαιρναν στο τμήμα. Αυτό όμως που θα ήθελα είναι να είχα μαζί μου το βράδυ, αυτή την κούπα» έλεγε στο www.novasports.gr ο Γιάννης Νικολάκης.

Ο πρώτος χρόνος της Δήμητρας Γιακουμή στον τελευταίο πόντο του τελικού στην Σάμο βρίσκει τις συμπαίκτριες της στο τερέν, ξαπλωμένες να πανηγυρίζουν και έναν μικροκαμωμένο κύριο, μαυρισμένο, να φεύγει …σφαίρα από τον πάγκο και να κατευθύνεται στην εξέδρα των φανατικών.

Κάνει ένα γύρο μέσα στο γήπεδο αλά Μουρίνιο (πέρσι στον ημιτελικό του Καμπ Νόου όταν η Ίντερ απέκλεισε την Μπαρτσελόνα) και αμέσως μετά ως άλλος Ιβάν Μίλκοβιτς, σκαρφαλώνει στην εξέδρα και γίνεται ένα με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς. Βγάζει την μπλούζα του, την πετάει, τρέχει σαν …τρελός και αναγκάζει αστυνομικό να τον απομακρύνει από τον γήπεδο θεωρώντας τον, δικαίως είναι η αλήθεια, για οπαδό του Ολυμπιακού. «Ας με έβαζαν και φυλακή αν με έπαιρναν στο τμήμα. Αυτό όμως που θα ήθελα είναι να είχα μαζί μου το βράδυ αυτή την κούπα» έλεγε λίγο μετά στο www.novasports.gr ο Γιάννης Νικολάκης.

Έδωσε και την καρδιά του ο κόουτς του Ολυμπιακού για να φθάσει ο Ολυμπιακός στην κατάκτηση της πρώτης του κούπας στο γυναικείο βόλεϊ και το πανηγύρισε ως άλλος Ιβάν Μίλκοβιτς. «Μακάρι να μπορούσα να είχα το σώμα και τη φήμη του Ιβάν αλλά Ιβάν είναι μόνο ένας» λέει χαμογελαστά και αφήνεται στις αγκαλιές των συνεργατών του. «Τι μπορώ να σας πω για αυτή τη χρονιά. Παλεύαμε με τα θηρία και κάθε μέρα δεν ξέραμε αν έπρεπε να μείνουμε ή να φύγουμε από την ομάδα. Όλοι μας κάναμε θυσίες και μας αξίζει αυτός ο τίτλος. Πικραθήκαμε όταν χάσαμε το πρωτάθλημα αλλά πεισμώσαμε, δεν το βάλαμε κάτω ακόμη και αν σήμερα χάναμε με 2-1 από την ΑΕΚ. Είδατε τη βοήθεια πήραμε σήμερα από την Γκίμπσον…» ήταν τα πρώτα λόγια του «ερυθρόλευκου» κόουτς που τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του δεν έχουν πάρει ούτε ένα Ευρώ από την αρχή της χρονιάς. «Δεν είναι είδηση ότι βάλαμε και από την τσέπη μας για να αντέξει αυτή η ομάδα. Δεν …υπάρχει αυτό που ζήσαμε φέτος και ελπίζω να μην το ξαναπεράσει κανένας. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήξερα τι να κάνω. Σκέφτηκα να παραιτηθώ αρκετές φορές αλλά τελικά έμενα για τα κορίτσια». Η αφιέρωση του Νικολάκη του ήρθε αυθόρμητα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Φρεσκοπαντρεμένος γαρ δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει την κούπα στο έτερο του ήμισυ.  «Εννοείται στη γυναίκα μου και στην οικογένειά μου. Τράβηξαν πολλά μέσα στη χρονιά από μένα και τώρα τους αξίζει αυτή η αφιέρωση. Θα χρειαστούμε πολύ χρόνο για να κάνουμε delete σε αυτά που περάσαμε αυτή τη χρονιά. Τελικά σήμερα φαίνεται ότι άξιζαν οι κόποι μας».

Όσο για τη συνέχεια; «Θα πρέπει πρώτα να ηρεμήσουμε και μετά θα δούμε. Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση να ξαναζήσω αυτά που έζησα φέτος. Έχω συμβόλαιο για μια ακόμη χρονιά αλλά θα πρέπει να συζητήσουμε πολλά πράγματα αν θέλουμε ο Ολυμπιακός να είναι υγιής και να πρωταγωνιστεί στις διοργανώσεις…» ολοκληρώνει ο Νικολάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.