Άφιξη μέσω αεροδιαδρόμου

Αποστολή, Σάμος Παντελής Λώλης
Μέσα από τον αεροδιάδρομο του «Αρίσταρχος ο Σάμιος» πέρασαν οι αποστολές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ προκειμένου να φθάσουν στο κλειστό γυμναστήριο του Πυθαγορείου.

Αποστολή, Σάμος Παντελής Λώλης
Μέσα από τον αεροδιάδρομο του «Αρίσταρχος ο Σάμιος» πέρασαν οι αποστολές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ προκειμένου να φθάσουν στο κλειστό γυμναστήριο του Πυθαγορείου. Σύμφωνα με τον διευθυντή αστυνομίας η διαδρομή αυτή επελέγη για λόγους καθαρά ασφαλείας. Η διαδρομή πάντως των 5 λεπτών που απέχει το ξενοδοχείο από το γήπεδο έγινε 25 λεπτά κάτι που δεν άρεσε στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Τα αστυνομικά μέτρα πάντως στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου είναι ως αυτή την ώρα αποτελεσματικά. Πρόσβαση στο γήπεδο έχουν μόνο 15 άτομα της ομάδας ενώ υπολογίζεται ότι μόνο 10 με 15 οπαδοί των δύο ομάδων έχουν έρθει από την Αθήνα για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Όσον αφορά στους ντόπιους φίλους των δύο ομάδων αυτοί κατάφεραν να εξασφαλίσουν είσοδο στο γήπεδο. Το ωραίο πάντως εδώ στην Σάμο είναι ότι οι δύο σύνδεσμοι των ομάδων που βρίσκονται στο Βαθύ απέχουν ελάχιστα μέτρα κάτι που διακρίνεται στην φωτογραφία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!