Για τον Ερασιτέχνη…

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής... τραγούδησαν για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και φώναξαν για τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής… τραγούδησαν για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και φώναξαν για τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ. Ο κόσμος δεν γέμισε το κλειστό του ΟΑΚΑ στη συναυλία της Άννας Βίσση για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το “παρών” έδωσαν πάντως αρκετά επίσημα πρόσωπα ενώ την παράσταση έκλεψε αναμφίβολα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του “τριφυλλιού”, που μπροστά στον κόσμο των “πράσινων”, στέφθηκε και επίσημα Πρωταθλήτρια για 7η διαδοχική φορά.

Η Άννα Βίσση βλέποντας τον λίγο κόσμο ανέφερε: «Περίμενα περισσότερο, αλλά η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές όπως και ο Ερασιτέχνης και πρέπει να τον στηρίξουμε». Στην συνέχεια ζήτησε από τον κόσμο να κατέβει από τις εξέδρες και να πάει στην αρένα, χωρίς να έχει μεγάλη ανταπόκριση. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο με την γνωστή τραγουδίστρια να λέει πως αυτό θα γίνει πιο μετά, πιο επίσημα και πως υπάρχουν πολλές εκπλήξεις ακόμα…

Οι υπόλοιπες δηλώσεις πριν την συναυλία…

Γιάννης Στουραΐτης (Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ): Εμείς ως ΕΟΠΕ ήρθαμε σήμερα εδώ στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς και για την ομοσπονδία και για τα σωματεία για να δώσουμε αυτό που κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός. Το πρωτάθλημα. Όσον αφορά την εκδήλωση, όλες οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν ανάλογες κινήσεις προκειμένου να αποκτήσουν πόρους και να προσπαθήσουν να λύσουν το οικονομικό. Πιστεύω πως σήμερα θα έχει επιτυχία, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι οργανωμένο σωματείο.

Η Αθηνά Δηλαβέρη σε δηλώσεις της είπε: «Είναι μία μεγάλη βραδιά για εμάς, ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου για το Πρωτάθλημα που πήραμε αφού είναι το πρώτο μου, είμαστε πολύ χαρούμενες, αν και ήταν δύσκολη χρονιά τα καταφέραμε. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πάντα κοντά μας και το ίδιο πιστεύω θα κάνει και σήμερα και πιστεύω πως σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο όπως είναι ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να μη βρεθεί λύση».

Από την μεριά της η Ξανθή Μυλωνά τόνισε: «Κάθε Πρωτάθλημα είναι ξεχωριστό, άλλη γλύκα είχε το περσινό, άλλη το φετινό και άλλη το επόμενο. Πιστεύω ότι σήμερα θα έχουμε κόσμο γιατί οι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν αποδείξει ότι μας στηρίζουν. Μας ανησυχεί το μέλλον του Ερασιτέχνη και πέρα από τον απλό κόσμο που βοηθάει, καλό θα ήταν να βοηθήσουν και φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση».

Ο Γιώργος Τσόκας μίλησε για την συναυλία ενίσχυσης του Ερασιτέχνη: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ για το καλό του Παναθηναϊκού και θα βοηθήσει όσο γίνεται ώστε να βγει ο Ερασιτέχνης από το αδιέξοδο που βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο».

Ο Γιώργος Αφρουδάκης είπε για την εκδήλωση: «Είναι μία πολύ σημαντική εκδήλωση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη στιγμή. Απλά ένα «ευχαριστώ» στην Άννα Βίσση. Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του και μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο τον Σύλλογο αλλά χρειάζονται και άνθρωποι που να έχουν χρήματα. Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός και έτσι όπως πάνε τα πράγματα πρέπει να βρεθεί λύση για να συνεχίσει να υπάρχει. Πρέπει να γίνονται εκδηλώσεις για να βρεθούν λύσεις. Το πρόβλημα της ΠΑΕ επηρεάζει και τον Ερασιτέχνη. Είναι κρίμα η ΠΑΕ με τόσους επιφανείς φίλους της να μην μπορεί να βρει λύσεις. Εύχομαι ωστόσο να βρεθεί μία λύση για να έχουμε δυνατή ΠΑΕ και δυνατό Ερασιτέχνη».

Ο Λεωνίδας Πολέμης μόλις έφτασε στο κλειστό του γηπέδου είπε για την εκδήλωση: «Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη για την διοργάνωση αυτή, το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό event και μακάρι να γίνουν και άλλες κινήσεις και να βοηθήσουμε όλοι εμείς για την σωτηρία του Συλλόγου. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός»

Ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, είπε κατά την άφιξη του στο κλειστό του ΟΑΚΑ: «Αποτελεί μία σημαντική προσπάθεια και η βοήθεια μας είναι αυτονόητη, ενώ θα γίνουν και άλλες ενέργειες στο μέλλον». Για το αν χρειαστεί αντίστοιχη συναυλία για την σωτηρία της ΠΑΕ είπε: «Ας ελπίσουμε πως όχι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.