«Πάτησε» Τουρκία η Εθνική

Μετά από οκτώ ώρες ταξιδιού, η Εθνική Παίδων έφτασε στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, όπου από το Σάββατο και για τις επόμενες 12 ημέρες θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μετά από οκτώ ώρες ταξιδιού που ξεκίνησε (07:00) οδικώς από Ορεστιάδα για Κωνσταντινούπολη και ολοκληρώθηκε αεροπορικώς για την Άγκυρα, η εθνική Παίδων έφτασε νωρίς το απόγευμα (15:00) στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, όπου από το Σάββατο και για τις επόμενες 12 ημέρες θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση επί τουρκικού εδάφους στο βοηθητικό (χωρητικότητας 1.500 θέσεων) του υπερσύγχρονου γηπέδου-ξενοδοχείου “Μπάσκεντ”, όπου και θα γίνουν οι αγώνες του 1ου ομίλου. Η εθνική θα αγωνιστεί στο κυρίως γήπεδο -όπως και οι άλλες ομάδες του 2ου ομίλου- που είναι χωρητικότητας 8.500 θέσεων.

Ένας από τους ρολίστες αυτής της ομάδας είναι ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. Ο ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σχολίασε για την επόμενη ημέρα της εθνικής στην Τουρκία. “Οι ομάδες ανανεώνονται συνεχώς. Το επίπεδο είναι ψηλό. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει να το δούμε σαν μια μεγάλη ευκαιρία, διότι μπορεί να είναι και η τελευταία φορά που είμαστε σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέρασαν 15 χρόνια για να ξαναπαίξει η Παίδων σε αυτό το θεσμό. Πιστεύω πως κλειδί για την πρόκριση στην επόμενη φάση είναι τα δύο πρώτα ματς του ομίλου με Πολωνία και Γερμανία. Το ευχάριστο είναι πως κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία, χωρίς τραυματισμούς και είμαστε έτοιμοι”.

Για τους αγώνες που ξεκινούν αύριο, αλλά και για το πώς κύλησε η προετοιμασία μίλησε ο προπονητής της εθνικής Εφήβων, Νίκος Μπουτσουρής. “Η πρόκληση είναι σημαντική. Τα παιδιά έφτασαν στην τελική φάση και είμαστε εδώ με όνειρα, ελπίδες και αξιώσεις. Η ομάδα πιστεύω πως έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και το κλίμα είναι άριστο. Το ηθικό μας είναι ανεβασμένο και ανυπομονούμε για να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Είμαστε ικανοί να προκριθούμε στην οκτάδα και γιατί όχι και στην τετράδα. Υπάρχουν παιδιά από αυτή την ομάδα που μπορούν να πλαισιώσουν την εθνική Εφήβων. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι οι Πανελλήνιες εξετάσεις, που ξεκινάνε στις 12 Μαΐου και βρίσκονται ακριβώς στη μέση της προετοιμασίας μας για το τουρνουά στην Γερμανία”, κατέληξε ο πρώην τεχνικός του Πανελληνίου.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της αποστολής, Κώστας Δούλιας, επισήμανε: “Ύστερα από δώδεκα ημέρες προετοιμασίας στην Ορεστιάδα φτάσαμε στον τελικό μας προορισμό την Άγκυρα. Δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή να δει τις δυνατότητες των παικτών στις προπονήσεις και να τους δοκιμάσει όλους στα τέσσερα φιλικά που έδωσε με Βουλγαρία και Ισπανία, που ήταν και νικηφόρα. Πιστεύω την ίδια συνέχεια να έχουμε και στα επίσημα παιχνίδια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.