Αντιδρά ο Ντεσπέϊν

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός αλλά και ο μάνατζερ του Ντεσπέϊν ύστερα από την ανακοίνωση της Πιατσέντζα, τη Τετάρτη που ουσιαστικά χρίζει τον Κουβανό παίκτη της για τις δύο επόμενες σεζόν.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός αλλά και ο μάνατζερ του Ντεσπέϊν ύστερα από την ανακοίνωση της Πιατσέντζα, την Τετάρτη που ουσιαστικά χρίζει τον Κουβανό παίκτη της για τις δύο επόμενες σεζόν.

«Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Πιατσένζα αναφορικά με την υποτιθέμενη συμβατική συμφωνία μας για τις αγωνιστικές περιόδους 2010/11, 2011/12, 2012/13 σας ενημερώνουμε ότι ο αθλητής αντικρούει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αγωνίζεται  στο δυναμικό του ΟΣΦΠ, το οποίο σωματείο έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του Διεθνούς Πιστοποιητικού. Ο Ντεσπέιν εχει ήδη υποβάλλει υπομνήματα και εκθέσεις στην FIVB τονίζοντας τις ανωμαλίες των ισχυρισμών τους  και διατηρεί το δικαίωμα να προστατεύσει τα δικαιώματα του και να προστατεύσει τον επαγγελματισμό του και την εικόνα του σαν αθλητής» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του μάνατζερ του παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.