Κουζούνης & Κανέλλος “Στο Φιλέ”

Δύο από τους κορυφαίους παίκτες του ελληνικού βόλεϊ, ο Μάκης Κανέλλος του Ηρακλή και ο Παύλος Κουζούνης του Ολυμπιακού μίλησαν στην εκπομπή "Στο Φιλέ".

Δύο από τους κορυφαίους παίκτες του ελληνικού βόλεϊ, ο Μάκης Κανέλλος του Ηρακλή και ο Παύλος Κουζούνης του Ολυμπιακού μίλησαν στην εκπομπή του Παντελή Λώλη, “Στο Φιλέ”.

– Ερωτηθέντες για το αν είχαν ανάγκη αυτό το 20ημερο διακοπής και αν έπαιξε ρόλο η απουσία αρκετών ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους, οι δύο παίκτες απάντησαν:

Κανέλλος: Λίγες ημέρες τις χρειαζόμασταν, αλλά όχι τόσο πολλές. Μας έκανε κακό αυτή η τόσο μεγάλη διακοπή, αφού είχαμε βρει έναν καλό ρυθμό στο παιχνίδι μας.

Κουζούνης: Εμείς στον Ολυμπιακό είχαμε πολλά σκαμπανευάσματα στην απόδοσή μας και έτσι αυτή η διακοπή χειροτέρεψε τα πράγματα. Οπότε ισχύει το ίδιο και για εμάς, δεν έκανε καλό αυτή η διακοπή. Αλλά τουλάχιστον θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες της ομάδας μου.

– Ήταν δύσκολο το τελευταίο παιχνίδι?

Κανέλλος: Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ. Μακάρι να είναι γεμάτο το γήπεδο και στα επόμενα παιχνίδια των τελικών για να μας βοηθήσει και πάλι. Όσο για τον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο να τον μάθεις και η αλήθεια είναι ότι στο τελευταίο παιχνίδι δεν είχαμε εκτιμήσει σωστά τον αντίπαλό μας.

Κουζούνης: Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα, αλλά καταφέραμε να τον κερδίσουμε δύο φορές. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στη συνέχεια.

– Βλέποντας σκηνές από τα τελευταία παιχνίδια του Ηρακλή παρατηρούμε οτι υπάρχει πολύ τρέλα μέσα στο παιχνίδι, ισχύει κάτι τέτοιο?

Κανέλλος: Ναι, γιατί όλοι θέλουνε τη νίκη. Εντάξει, στα δύσκολα παιχνίδια είναι λογικό να βλέπεις την ένταση και το πάθος στα πρόσωπα των παικτών.
 
– Στο κύπελλο όμως ηττηθήκατε, παίζει ρόλο αυτό στον Ηρακλή?

Κανέλλος: Είμαστε όντως μακριά από τους τίτλους και γι αυτό θα παίξουμε φέτος με στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα.

– Στην συνέχεια ο Παντελής Λώλης στράφηκε προς τον Παύλο Κουζούνη: Στον Ολυμπιακό ποιοί είναι αυτοί που έχουν τρέλα?

Κουζούνης: Είναι αρκετοί και σε αυτό συμβάλει ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Όμως, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο Γιάννης Ταμπακίδης.

– Σχετικά με τις επιδόσεις του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς με τον Παναθηναϊκό ο Παύλος Κουζούνης ανέφερε:

Θέλαμε ίσως λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες να φτάσουμε στον τελικό. Ο Γιάννης Καλμαζίδης έπαιξε αρκετά σημαντικό ρόλο για να γυρίσουμε τα παιχνίδια. Η  ψυχολογία επίσης μας επηρέασε και κυρίως επηρέασε αρνητικά τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ επίσης οτι έκαναν λάθος προετοιμασία γι αυτά τα παιχνίδια στον Παναθηναϊκό, επηρεάζοντας σημαντικά την απόδοσή του.

– Ο Παντελής Λώλης ανέφερε οτι οι ανατροπές είναι το αλατοπίπερο στον αθλητισμό και ρώτησε τον Παύλο Κουζούνη: Τι μπορεί να έχει φτάσει στα αυτιά σου γι αυτές τις ανατροπές του Ολυμπιακού?

Κουζούνης: Έχω ακούσει ακόμα και ότι αυτά τα παιχνίδια τα στήνουμε, αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Άκουσα επίσης ψιθύρους για την διαιτησία αλλά θεωρώ ότι στα ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν άψογη, για να μην πω οτι μας αδίκησαν κιόλας…

– Στα ματς του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή ο τίτλος θα κριθεί στα πέντε ματς?

Κανέλλος: Δεν νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να λήξουν αυτά τα παιχνίδια με  3-0, αλλά είναι βέβαιο οτι θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Νομίζω οτι και οι δύο θα θέλαμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση με αυτό το σκορ, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι θα έχουμε τέτοιο σκορ.

– Θα παίξει ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια η έδρα?

Κανέλλος: Δεν ξέρω αν είναι πολύ σημαντικό πράγμα η νίκη στην αντίπαλη έδρα. Μπάλα είναι και γυρίζει, οπότε αν χάσουμε εμείς στη Μίκρα, μπορεί κάλλιστα να συμβεί το ίδιο και στον Ολυμπιακό.

Κουζούνης: Ούτε και εμείς θα κοιτάξουμε ποιός έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά μια νίκη στη Βόρεια Ελλάδα θα μας δώσει ψυχολογικό πλεονέκτημα.

– Υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα αυτή την περίοδο στον Ολυμπιακό, σας έχουν επηρεάσει?

Κουζούνης: Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί παντού, σε όλα τα αθλήματα, αλλά πιστεύω επίσης ότι διανύει μια πολύ επιτυχημένη χρονιά. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες στην ομάδα, αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα.

Κανέλλος: Για εμάς στον Ηρακλή θα είναι μεγάλη η χαρά μας να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα, αφού και για εμάς είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος.

– Ο Κρίστιανσον μίλησε για τις αναμετρήσεις του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό και γνωρίζοντας πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε για τις δύο ομάδες, Ηρακλή και Ολυμπιακό, αφήνοντας υποσχέσεις ότι μπορεί να βρεθεί στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει κάποιο ματς.

Κανέλλος: Θέλω να πω πολλά “ευχαριστώ” σε αυτόν τον άνθρωπο αφού με βελτίωσε πολύ σαν παίκτη.

Κουζούνης: Είμαι υπερήφανος που δούλεψα μαζί του, ασχολήθηκε και αυτός πολύ μαζί μου μέχρι να καταφέρω να βελτιωθώ.

Για τον Γιάννη Καλμαζίδη ο Κουζούνης ανέφερε: Ο Γιάννης προσπαθεί να μας δώσει μια ηρεμία, αφού είμαστε νεαροί στην ομάδα. Είναι δύσκολο το έργο του, αφού κάνει τα πάντα στην ομάδα και επειδή αισθανόμαστε άνετα αυτό μας βγαίνει και στο παιχνίδι. Δεν διστάζει να ανακατέψει την τράπουλα πολύ συχνά και αυτό μας μπερδεύει.

Τέλος, οι ευχές που έδωσαν για τα παιχνίδια των τελικών ήταν: να παίξουμε ωραίο βόλεϊ, να το ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς και ο κόσμος και ελπίζουμε να μην γίνουν φασαρίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.