«Μας ξέγραψαν και πεισμώσαμε»

Για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Παναθηναϊκού μίλησε η Ξανθή Μυλωνά.

Για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Παναθηναϊκού μίλησε η Ξανθή Μυλωνά. Η λίμπερο των «Πράσινων» μιλώντας στο Sentra 103,3 αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο Ρέντη, τα 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού και της ίδιας, ενώ αναφέρθηκε στην καρδιά του πρωταθλητή που εχει η γυναικεία ομάδα του τριφυλλιού αλλά και στις προσωπικές της φιλοδοξίες   

Αναλυτικά η συνέντευξη της Ξανθή Μυλωνά:

Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας:
Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή είναι να διατηρηθείς εκεί. Μιλάει η καρδιά του πρωταθλητή και το πάθος που δείχνουμε κάθε χρόνο. Όποια κοπέλα έρχεται στην ομάδα θέλει και εκείνη να γευτεί την χαρά του πρωταθλητή.

Κρατάει τον βασικό κορμό και ανανεώνεται με πάρα πολύ καλές ξένες. Παράδειγμα η Μόλναρ δύο χρόνια τώρα είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Και ελπίζω να μείνει και του χρόνου.

Πως ήταν η φετινή χρονιά:

Φέτος επειδή αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο όλοι μας είχαν ξεγραμμένες. Μας πείραξε. Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Το χθεσινό παιχνίδι το περιμέναμε ότι θα είναι εύκολο. Θέλαμε δύο σετ. Πήγαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Είναι κρίμα να είμαστε όλο το χρόνο με αυτές τις συνθήκες. Όταν είχε παραιτηθεί και ο κ. Παπαδάτος δεν είχαμε και διοίκηση για ένα διάστημα.

Τους στόχους της ομάδας και τον κόσμο:

Είμαι σίγουρη ότι του χρόνου οι στόχοι θα είναι και πάλι ίδιοι. Αλλά είναι νωρίς ακόμα. Έχει ξαναγίνει τέτοια υποδοχή. Μας έχει λείψει ο κόσμος που δεν έρχεται στο Μετς. Θέλουμε και εμείς όπως και αυτοί να γυρίσουμε στην Λεωφόρο. Οι τίτλοι κάθε χρόνο φέρνουν και περισσότερο χρόνο. Έρχεται σιγά σιγά ο χρόνος. Οι επιτυχίες φέρνουν και θα φέρνουν και άλλο κόσμο στην Λεωφόρο.

Για τους προσωπικούς της στόχους:

Ανήκω για έναν ακόμη χρόνο στον Παναθηναϊκό. Μετά είμαι ελεύθερη. Θέλω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι σε αυτή την ομάδα; Θέλω και άλλους τίτλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.