Ο Αγραπιδάκης ξανά δίπλα στον «Μουρίνιο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο Αλέκος Λεώνης και ο Ρούλης Αγραπιδάκης θα συνεργαστούν ξανά...

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά επαγγελματικά στην Εθνική ομάδα την άνοιξη του 2007 στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο νέος τότε προπονητής της Εθνικής ομάδας Αλέκος Λεώνης είχε ανταμώσει τον μάνατζερ Ρούλη Αγραπιδάκη ο οποίος είχε πεισθεί από τον τότε πρόεδρο της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην «γαλανόλευκη».

Λεώνης και Αγραπιδάκης «κόλλησαν» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να χαρακτηρίζει «ψυχή» της ομάδας τον μάνατζερ του και τον Αγραπιδάκη να… βαπτίζει «Μουρίνιο» τον Λεώνη λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του. Έναν χρόνο μετά την συνύπαρξή τους στην Εθνική Λεώνης και Αγραπιδάκης αντάμωσαν και πάλι στον Παναθηναϊκό, εκεί που πραγματικά έγιναν αυτοκόλλητοι.

«Εγώ θα ακολουθήσω τον Λεώνη μέχρι και την κόλαση. Μόνο αν πάει στον Ολυμπιακό δεν θα τον ακολουθήσω» είχε πει σε συνέντευξή του ο ασπρομάλλης μάνατζερ του «τριφυλλιού» που σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να ξανασμίξει με τον καλό του φίλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «novasports.gr» ο Ρούλης Αγραπιδάκης αναμένεται να είναι ο μάνατζερ της Εθνικής και αυτός που θα ακολουθεί την ομάδα σε όλα της τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Θα είναι ο συνδετικός κρίκος προπονητή-παικτών-ομοσπονδίας και θα είναι αυτός που θα «τρέχει» όλα τα θέματα της «γαλανόλευκης».

Η πρόταση έγινε στον μάνατζερ του Παναθηναϊκού πριν από μερικές μέρες από ισχυρό διοικητικό παράγοντα της ομοσπονδίας και πλέον όλοι περιμένουν το τελικό ΟΚ του πιο συμπαθή ανθρώπου στο ελληνικό βόλεϊ. Ο Αγραπιδάκης στις επόμενες μέρες θα συζητήσει με τους διοικούντες το «τριφύλλι» την περίπτωση να αναλάβει αμισθί για τους καλοκαιρινούς μήνες το πόστο του μάνατζερ στην Εθνική ομάδα και από κει και ύστερα θα ανοίξει ο δρόμος για τη νέα συνεργασία με τον Αλέκο Λεώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.