“Ο Καζάζης φταίει”

Στον προκάτοχο του Γιάννη Λάιου, τον Στέλιο Καζάζη, επέρριψαν την ευθύνη για το πρόσωπο που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στα τρία χαμένα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Στον προκάτοχο του Γιάννη Λάιου, τον Στέλιο Καζάζη, επέρριψαν την ευθύνη για το πρόσωπο που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στα τρία χαμένα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ουδείς βέβαια θέλησε να κάνει επίσημες δηλώσεις αλλά όλοι στο στρατόπεδο του “τριφυλλιού” συμφώνησαν ότι “φταίει ο Καζάζης”. Το γιατί “φταίει ο Καζάζης” το ανέλυσαν όλοι κάπως έτσι.

  •  Έκανε, λένε, διπλό λάθος στην επιλογή του ξένου ακραίου. Τόσο ο Γάλλος Καστάρ όσο όμως και ο Βραζιλιάνος Σάκι δεν βοήθησαν τον Παναθηναϊκό. Και αν η παρουσία του Γάλλου πέρασε απαρατήρητη, αυτή του Βραζιλιάνου “πλήγωσε” τον Παναθηναϊκό στα τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος ήταν ασταθής, έκανε λάθη, με αποκορύφωμα το πέμπτο σετ του τρίτου αγώνα όπου έκανε 4 λάθη στους πρώτους 9 πόντους του Ολυμπιακού. “Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έπαιξε ποτέ σε ομάδα με απαιτήσεις τίτλου” είπαν για τον Σάκι…
  • Η ομάδα δεν είχε φυσική κατάσταση. Στα πρωϊνά προαιρετικά βάρη του Καζάζη οι απουσίες ήταν περισσότερες από τις παρουσίες. καθημερινά. Όταν ήρθε ο Λάιος το ποσοστό διορθώθηκε αλλά το …πουλάκι της φυσικής κατάστασης είχε πετάξει από καιρό. “Η ομάδα άντεχε 1 ώρα και για αυτό παίρναμε τα δύο πρώτα σετ” έλεγαν χαρακτηριστικά στο “τριφύλλι”.
  • Στήριξε Ψάρρα, απέρριψε Γκενς. Από το ξεκίνημα της περιόδου στήριξε περισσότερο την επιλογή Ψάρρα στην πάσα, αφήνοντας τον Γκενς παραπονεμένο στον πάγκο. Και επειδή ο πασαδόρος θέλει χρόνο και στήριξη, ο Γκενς όταν του ζητήθηκε να αντικαταστήσει τον Ψάρρα έδειξε ανέτοιμος και έξω από τα νερά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.