Πανταλέων: «Όλοι κοντά στον Ερασιτέχνη»

Να βοηθήσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, θέλει ο Σωτήρης Πανταλέων.

Να βοηθήσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, θέλει ο Σωτήρης Πανταλέων. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», υπογραμμίζοντας πως είναι κρίσιμο για την ομάδα του. Ο Πανταλέων μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την προσπάθεια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη: «Είναι από τις πρωτοβουλίες που παίρνει ο Ερασιτέχνης γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε όχι μόνο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αλλά σε όλα τα σωματεία στην Ελλάδα, τα ερασιτεχνικά αθλήματα αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα οικονομικής φύσεως και θεωρώ ότι όπως ο αθλητισμός είναι μια συνέχεια της κοινωνίας, έτσι ήταν λογικό όλη αυτή η οικονομική κρίση να βρεθεί και στο χώρο του αθλητισμού. Αυτές οι εκδηλώσεις που κάνουν τώρα και ο Παναθηναϊκός και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο, γιατί ως γνωστόν αυτές οι δύο ομάδες είναι και οι μεγαλύτερες στην Ελλάδα, έχουν τους περισσότερους φιλάθλους και φυσικά αυτοί οι φίλαθλοι δεν υποστηρίζουν μόνο το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, αλλά υποστηρίζουν την ομάδα τους σε όλα τα αθλήματα. Έτσι θεωρώ ότι όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα αγκαλιάσουν αυτές τις προσπάθειες και όσες υπάρξουν και στο μέλλον γιατί όλοι θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ. Θεωρώ ότι θα έχει καθολική αποδοχή από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού».

Για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια: «Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω ακριβώς πόσο μεγάλη είναι η ανταπόκριση αλλά σίγουρα υπάρχει κινητικότητα γιατί οι οπαδοί δείχνουν ενδιαφέρον για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και θεωρώ ότι θα υπάρξει επιτυχία σε αυτές τις προσπάθειες».

Για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα, η αλήθεια είναι ότι στις προηγούμενες αναμετρήσεις έχουμε χάσει από τον Ολυμπιακό φέτος, αλλά η διαφορά είναι ότι έχουμε χάσει στο πιο οριακό σημείο που γίνεται, δηλαδή στο τάι μπρέικ, σε πόντους με παράταση ας πούμε, που σημαίνει ότι κάλλιστα αυτά τα παιχνίδια θα μπορούσαμε να τα έχουμε κερδίσει και εμείς. Εντάξει ήταν λίγο πιο τυχερός, λίγο πιο ικανός στο τέλος των αγώνων ο Ολυμπιακός και κέρδισε. Αλλά αυτό δε λέει κάτι, όπως είπες και εσύ, θα καθορίσει την τελική βαθμολογία και τα ζευγάρια των πλέι οφ αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και εμάς και τον Ολυμπιακό αυτό το ματς».

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα του: «Άγχος υπάρχει πάντα. Πρωταθλητισμός χωρίς άγχος δεν υπάρχει. Απλά στον αθλητισμό όλα πρέπει να τα κάνεις με μέτρο και το άγχος πρέπει να είναι με μέτρο για να μην εμποδίζει την προσπάθειά σου στο γήπεδο. Αλλά από κει και πέρα δε νομίζω ότι ισχύει για τον Ολυμπιακό κάτι διαφορετικό από ότι για εμάς. Είναι ένα ματς που το θέλουμε πάρα πολύ και οι δύο. Θα δούμε ποιός θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα κερδίσει».

Για τα play-off που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα: «Οι βλέψεις του Παναθηναϊκού είναι πάντα η κορυφή, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο. Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η τελευταία αγωνιστική για να δούμε τα ζευγάρια. Ως γνωστόν για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να τους κερδίσεις όλους, πρέπει να είσαι καλύτερος από όλους. Απλά, με ένα καλύτερο πρόγραμμα ίσως να είναι πιο βατό να φτάσεις μέχρι την κορυφή. Αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχουν προγνωστικά, πιστεύω ότι θα φανεί στο τέλος ποιά είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την περίοδο γιατί όλες οι ομάδες είναι καλές. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλές ομάδες, έχουν πολύ καλούς αθλητές και πιστεύω ότι θα κριθεί στη φόρμα, ποιος θα είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.