Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 70-49…

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σημειώσατε 1...

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σημειώσατε 1. Η προϊστορία των δύο αυριανών μονομάχων στο φιλέ του «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη δείχνει ξεκάθαρα υπεροχή των «ερυθρόλευκων». Στα 119 συνολικά παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο μονομάχοι από το 1968 τα 70 είχαν «ερυθρόλευκο» happy end ενώ 49 βάφτηκαν με πράσινο χρώμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία τρία χρόνια όπου οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα αγωνιστικά τους ξίφη στους ελληνικούς τελικούς (πρωτάθλημα-Κύπελλο) μετρούν 4 κούπες (πρωτάθλημα 2009-2010), Κύπελλο (2009), Σούπερ Καπ (2010) με το κοντέρ στις νίκες να γράφει 11 νίκες και 5 ήττες. Αντίθετα οι «πράσινο» παρά το γεγονός ότι και τις δύο τελευταίες χρονιές είχαν το πλεονέκτημα της έδρας δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και πήραν μόλις ένα Κύπελλο πέρσι στο Τροκαντερό.

Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο αντίπαλοι ήταν τον Φεβρουάριο στο Ρέντη στον ημιτελικό Κυπέλλου όπου οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν με 3-2 σετ στον τελικό του θεσμού. Οι «αιώνιοι» αντάμωσαν το 2009 και στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας στον τελευταίο προκριματικό γύρο οι δύο ομάδες μέτρησαν από μια νίκη ωστόσο η πρόκριση στο φάιναλ φορ πήγε σε πράσινα χέρια λόγω σετ (3-0 νίκη στην Γλυφάδα, 3-2 ήττα στο Ρέντη.)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.