Οι 400 έγιναν 1300 στον τελικό

Αποστολή στην Ορεστιάδα: Παντελής Λώλης
Μπορεί να μοιράστηκαν 400 προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, ωστόσο στο γήπεδο βρίσκονται 2500 (!) άτομα. Επεισόδια στο κέντρο της πόλης με συλλήψεις και τραυματισμούς.
Επιβεβαίωση από τον ταξίαρχο

Συλλήψεις και τραυματισμούς είχαμε πριν το σερβίς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών στο βόλεϊ ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό. Μερίδα οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην πόλη και έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ για να ηρεμίσουν τα πράγματα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγιναν πέντε συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα. Τα επεισόδια δεν είχαν μεγάλη χρονική διάρκεια, αλλά στα περίπου τρία λεπτά που διήρκεσαν έγιναν πολλές μάχες σώμα με σώμα. 

Στο κλειστό όπου πραγματοποιείται ο τελικός δε, είχαν μοιραστεί από 200 προσκλήσεις στις δύο ομάδες και αυτές ονομαστικά. Ωστόσο στο γήπεδο βρίσκονται περίπου 2500 άτομα!!! Πάνω από 1000 φίλαθλοι του Ηρακλή έχουν γεμίσει τις εξέδρες, καθώς έχουν μπει στο γήπεδο με πλαστές προσκλήσεις. Από την την άλλη μεριά βρίσκονται 300 “ερυθρόλευκοι”. Την ίδια ώρα αρκετός κόσμος βρίσκεται εκτός και περιμένει με τον ίδιο τρόπο να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ο τελικός…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.