Σωπήλης: “Ψωνίσαμε από το πάνω ράφι”

Για την επιλογή του Λάιου, την αντικατάσταση του Καζάζη αλλά και την διοίκηση μίλησε στην εκπομπή "ΣΤΟ ΦΙΛΕ" της Nova ο Στράτος Σωπηλής.

Για την επιλογή του Γιάννη Λάιου, την αντικατάσταση του Στέλιου Καζάζη αλλά και την διοίκηση της ομάδας του Παναθηναϊκού μίλησε στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός Στράτος Σωπηλής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για την ενότητα στην ομάδα: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος. Η απόφαση του προπονητή ήταν καθαρά προσωπική του. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι πως υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα».

Για την στήριξη στον Στέλιο Καζάζη: «Είχα προσωπική συζήτηση με τον Καζάζη, που μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο ίδιος, ήταν αμετάκλητη η απόφαση που πήρε και δική του επιλογή. Η ηρεμία των παικτών υπάρχει και υπήρχε, κανείς δεν απομάκρυνε τον προπονητή».

Για την επιλογή του νέου προπονητή: «Είμαι πρόεδρος 42 ημέρες, βλέπετε είναι ένα μεγάλο σωματείο και πρέπει να παίρνουμε τις αποφάσεις σε λιγότερο από 24 ώρες. Εγώ και το επιτελείο μου κινηθήκαμε γρήγορα. Ο Παναθηναϊκός δεν ψωνίζει από το καλάθι, μόνο από το πάνω ράφι. Τηρουμένων των αναλογιών ψάξαμε το καλύτερο για την ομάδα και πολύ γρήγορα ήρθαμε σε συμφωνία με τον Λάιο που είναι καθηγητής του βόλεϊ. Για μας το ενδιαφέρον είναι ένα και μοναδικό, να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία με τον νέο τεχνικό: «Έγινε μια συμφωνία για δύο μήνες, θέλουμε να έχουμε αίσιο τέλος και μετά θα κοιτάξουμε τον νέο σχεδιασμό. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε του χρόνου, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα και για τη χώρα. Έχουμε ένα σχέδιο που θα υλοποιήσουμε άμεσα».

Για την εκδήλωση του Ερασιτέχνη: «Έγινε μια πολύ μεγάλη εκδήλωση, που την οργάνωσε ο Νίκος Ρισβάς και πρέπει να του απονείμουμε τα εύσημα γιατί ως Παναθηναϊκός θα μπαίναμε σε μεγάλη περιπέτεια. Είμαστε ενωμένοι για το στόχο, πρέπει να περάσουμε το μήνυμα για να βοηθηθεί ο Παναθηναϊκός».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Είχαμε δύο στόχους, χάσαμε τον ένα, δεν θα χάσουμε τον άλλον στόχο. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε χαρά στην Παναθηναϊκή οικογένεια».

Για την ομάδα που είχε δημιουργήσει ο Βλάσης σε σχέση με το νέο επιχείρημα στο τμήμα: «Θα είναι καλό να μας κρίνετε στο τέλος της περιόδου. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Ξέρετε ότι μου αρέσει να μαθαίνω, και μέσα σε αυτές τις 42 ημέρες που είμαι πρόεδρος έμαθα όσα για 42 χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.