Λάιος: “Τρείς νίκες για να μπούμε τετράδα”

Για τα νέα του καθήκοντα στον Παναθηναϊκό μίλησε στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova ο νέος κόουτς των "πρασίνων" Γιάννης Λάιος.

Για τα νέα του καθήκοντα στον Παναθηναϊκό μίλησε στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova ο νέος κόουτς των «πρασίνων» Γιάννης Λάιος.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο 60χρονος τεχνικός…

Για την αποχώρηση Καζάζη: «Δεν περίμενα να βρεθώ σήμερα εδώ με αιφνιδίασε που έφυγε ο Καζάζης. Πρέπει να πάμε παρακάτω. Αυτό που έχω να κάνω είναι να δώσω καινούργιο προφίλ στην ομάδα, χωρίς βέβαια να κατηγορώ τι δουλειά που έχει προηγηθεί. Κάτι διαφορετικό ξεκινήσαμε σήμερα, διάθεση υπήρχε από όλους για να βγει κάτι θετικό και να καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η είσοδος στην τετράδα και η διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

Για τα αποδυτήρια: «Όχι εδώ που κουβεντιάσαμε δεν παρουσιάστηκε τίποτα. Δεν υπήρξε διάθεση για σχολιασμό της προηγούμενης κατάστασης».

Για το πόσο δύσκολο είναι να αναλαμβάνεις μια ομάδα αυτή την περίοδο: «Ο στόχος των μεγάλων ομάδων είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε να παίξουμε δύο δύσκολα ματς, ενώ η Πάτρα θα παίξει με τέσσερις αντιπάλους που είναι αδιάφοροι. Πρέπει να καλύψουμε αυτό το βαθμολογικά το κενό. Την τελευταία αγωνιστική ίσως να παίζουμε με τον Ολυμπιακό το ποιος θα μπει στην τετράδα και το ποιος θα μείνει εκτός».

Για το αν θα υπάρξει πρόβλημα με τους φιλάθλους, καθώς ήταν προπονητής του Ολυμπιακού: «Δεν νομίζω. Προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου και να την κάνω καλά. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για το μέλλον, μπορεί να μην είμαι στον Παναθηναϊκό αλλά στο εξωτερικό. Αυτό που προέχει είναι οι τρεις αγώνες και να μπούμε στην τετράδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.