Στον Χατζηηλιάδη το τρόπαιο (video)

Ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης του Απόλλωνα Καλαμαριάς αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.

Ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης του Απόλλωνα Καλαμαριάς αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011. Ο 24άχρονος ακραίος του Απόλλωνα ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του ΓΣ Λαμίας σημειώνοντας 22 πόντους με 18/29 επιθέσεις, 4 μπλοκ.

«Αυτή η προσωπική διάκριση είναι ένα κίνητρο ώστε στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστώ ακόμη καλύτερος, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, οπότε η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς», λέει στο www.volleyleague.gr ο «Χάτζι» και συμπληρώνει για την μεγάλη επιτυχία του Απόλλωνα: «Το φετινό πρωτάθλημα από την αρχή είχε πολλές εκπλήξεις, όμως σ’ αυτή την αγωνιστική ήρθαν μαζεμένα κάποια αποτελέσματα που δεν τα περίμενε η πλειοψηφία του κόσμου.

Σε κάποια ματς πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η κούραση των ομάδων από τα ματς του Κυπέλλου, ενώ εμείς καταφέραμε να παίξουμε καλά και να εκμεταλλευτούμε πλήρως την κακή ημέρα της Λαμίας. Εμείς θέλαμε στα επόμενα τρία ματς να έχουμε πάρει 3-4 βαθμούς προκειμένου να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας από τον Επίκουρο πριν το μεταξύ μας παιχνίδι και τα καταφέραμε από το πρώτο! Το πιστεύαμε πολύ, είχαμε δουλέψει καλά και μας βγήκαν όλα στο γήπεδο».

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στον φετινό Απόλλωνα, αυτό δεν είναι άλλο από το πνεύμα μαχητικότητας που διακρίνει την ομάδα της Καλαμαριάς. «Είναι αλήθεια ότι είμαστε ένα ενθουσιώδης σύνολο, κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι οι περισσότεροι είμαστε αρκετά νεαροί. Σε ελάχιστα παιχνίδια έχουμε χάσει με ευκολία, αλλά είναι και πολλά τα παιχνίδια όπου η καλή μας εμφάνιση δεν συνδυάστηκε με βαθμούς».
Παρά το τρίποντο που πήρε η ομάδα του ο Εδεσσαίος ακραίος δεν θεωρεί ότι ο Απόλλωνας εξασφάλισε ήδη την παραμονή του.

«Υπάρχουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές κι όπως κάναμε εμείς την έκπληξη το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Επίκουρος οπότε χρειάζεται προσοχή ακόμη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να μεταγραφεί το καλοκαίρι στους ‘ροσονέρι’.

«Αγωνιστικά τουλάχιστον έχω πετύχει σε μεγάλο βαθμό το στόχο μου αφού έχω πάρει πάρα πολλές αγωνιστικές εμπειρίες», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε με το γενικότερο σχόλιο του για το πρωτάθλημα: «Αν υπήρχε λίγο καλύτερη οργάνωση πιστεύω ότι όλα θα ήταν πιο εύκολο ενώ θεωρώ ότι το φετινό σύστημα διεξαγωγής δεν είναι καλό, αφού οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν κίνητρα. Από κει και πέρα δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο φαβορί για τον τίτλο κι οι διαφορές των ομάδων της κορυφής είναι πολύ μικρές, κάτι που δεν ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα λείπουν τα πολύ μεγάλα ονόματα φέτος, αλλά προσωπικά με ικανοποιεί το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες επιλέγουν καλύτερους ξένους κι ας μην είναι τα βαριά ονόματα. Αν καταφέρουν δε να τους περιορίσουν σε δύο το πολύ σε κάθε ομάδα θα είναι το καλύτερο».

Όσον αφορά τον ίδιο πέρα από την παραμονή του Απόλλωνα στη Volleyleague, ο άλλος μεγάλος στόχος είναι το πτυχίο της Ιατρικής καθώς βρίσκεται στο 7ο έτος των σπουδών του.

Κι αν το βόλεϊ προέκυψε τυχαία στη ζωή του (ουσιαστικά ακολούθησε στην Έδεσσα τον μεγάλο του αδελφό Θωμά, όταν αυτός αποφάσισε να… μπλέξει με το φιλέ) η ιατρική ήταν μια συνειδητή επιλογή.

«Η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός των σπουδών με το βόλεϊ ήταν αρκετά δύσκολος ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια, όπου έτρεχα πανικόβλητος για να τα προλάβω όλα. Τώρα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα κι έχω καταφέρει να καλύψω το χαμένο έδαφος», λέει με χαμόγελο έχοντας ως στόχο κάποια στιγμή να διακριθεί και ως χειρούργος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.