Ο Γεροθόδωρος έδειξε το δρόμο

Μια απίστευτη ατάκα του αστυνομικού διευθυντή στον ημιτελικό ανάμεσα ΠΑΟΚ - Ηρακλής έφερε στο προσκήνιο την άγνοια των αστυνομικών δυνάμεων για την διεξαγωγή ενός αγώνα.

Μια απίστευτη ατάκα του αστυνομικού διευθυντή που ήταν επιφορτισμένος με την τήρηση της τάξης στον δεύτερο ημιτελικό βόλεϊ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ηρακλή έφερε στο προσκήνιο της επικαιρότητας την άγνοια που επικρατεί στις τάξεις των αστυνομικών δυνάμεων για την διεξαγωγή ενός αγώνα.

Από το μικρόφωνο λοιπόν του ρεπόρτερ που ήταν στον αγωνιστικό χώρο ακούσαμε τον αστυνομικό διευθυντή να απαντάει με ερώτηση στον πρώτο διαιτητή Νώντα Γεροθόδωρο, ο οποίος τον προειδοποιούσε, ως όφειλε, να αδειάσει το γήπεδο αν συνεχιστούν οι ρίψεις χαρτιών και αντικειμένων. “Ο ΠΑΟΚ τι λέει;” ρώτησε λοιπόν ο αστυνομικός διευθυντής τον Γεροθόδωρο ο οποίος με απόλυτη ψυχραιμία τον επανέφερε στην πραγματικότητα.

“Το ζήτημα είναι τι λέω εγώ όχι ο ΠΑΟΚ” του είπε ο Γεροθόδωρος την ίδια ώρα βέβαια που οι παράγοντες του γηπεδούχου σωματείου πίεζαν προκειμένου να συνεχιστεί το ματς. Η στάση του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών στο μέλλον. Ο Γεροθόδωρος έδειξε το δρόμο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.