Πλησιάζει ο Σμαραγδής

Τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς αναμένεται να φορέσει ο Νίκος Σμαραγδής.

«Είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μεταγραφή που θα μας βοηθήσει να φθάσουμε πιο άνετα στην παραμονή μας στην κατηγορία» έλεγε το Σάββατο στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη επί του Πανελληνίου ο κόουτς του Απόλλωνα Καλαμαριάς Χρήστος Πάτρας και όλα δείχνουν ότι πίσω από την μεγάλη μεταγραφή κρύβεται ο Νίκος Σμαραγδής.

Ο διεθνής κεντρικός από την αρχή της χρονιάς παραμένει στο .ταμείο της ανεργίας αφού δεν βρίσκει το συμβόλαιο που θα επιθυμούσε ενώ οι προτάσεις που είχε τόσο από την Ελλάδα (ΕΑ Πατρών) όσο και από το εξωτερικό κατέληξαν σε αδιέξοδο για διαφορετικούς λόγους. Έτσι βλέποντας ότι υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο να μείνει εκτός πραγμάτων μέχρι και το τέλος της χρονιάς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς προκειμένου να βοηθήσει τον Χρήστο Πάτρα, τον προπονητή που τον στήριξε όσο κανένας άλλος στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Με άλλα λόγια θα ανταποδώσει την βοήθεια που του πρόσφερε πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια ο Σαλονικιός κόουτς. Πάτρας και Σμαραγδής συνδέονται με στενή φιλία με την αλληλοεκτίμηση να είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία που την χαρακτηρίζει. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι από την αρχή της χρονιάς ο Σμαραγδής προπονείται με την ομάδα των «Ποντίων» προκειμένου να διατηρεί την φόρμα του.

Παντελής Λώλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.