“Πακέτο” παίδες-κορασίδες στο Euro

Ονειρεμένο μοιάζει το ξεκίνημα του 2011 για το ελληνικό βόλεϊ μετά την πρόκριση της Εθνικής ομάδας των παίδων στα τελικά του Ευρωπαϊκού.

Ονειρεμένο μοιάζει το ξεκίνημα του 2011 για το ελληνικό βόλεϊ μετά την πρόκριση της Εθνικής ομάδας των παίδων στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τουρκίας ήρθε την Κυριακή και η σειρά της Εθνικής Κορασίδων να πανηγυρίσει στο Κλάντοβο της Σερβίας ανάλογη επιτυχία.

Η «γαλανόλευκη» αφού νίκησε 3-0 την Πορτογαλία περίμενε από τη Σερβία να πάρει ένα σετ από την Κροατία. Τελικά οι Σερβίδες έκαναν το χρέος τους, νίκησαν 3-1 την Κροατία και πήραν μαζί τους την Εθνική μας ομάδα στα τελικά που θα γίνουν στην Τουρκία 30 Απριλίου με 8 Μαίου. 

Είναι μόλις η δεύτερη φορά που η Εθνική Κορασίδων προκρίνεται στην τελική φάση μετά την 12η θέση που πήρε το 2009. Η προπονήτρια της Εθνικής Κορασίδων Καρολίνα Μπουρζούκα απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της ομάδας δήλωσε λίγα λεπτά μετά την πρόκριση στα τελικά του Euro.

«Πρέπει να ρίξουμε μεγαλύτερο βάρος και στα κορίτσια. Παραδέχομαι πως είναι καλύτερη η ομάδα των Παίδων και δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό, αλλά μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα και στις Κορασίδες. Αρκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί για τον κοινό στόχο. Χρειάζονται κάποια πράγματα στην προετοιμασία, όχι απαραίτητα οικονομικά, αλλά η δυνατότητα να γίνονται πιο πολλές προπονήσεις. Το να βρεθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση και να συναγωνιστούμε ομάδες με παράδοση, μόνο κέρδος θα είναι». Η Εθνική Κορασίδων επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα. 

Παντελής Λώλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.