Καζάζης: Τεράστια προβλήματα οι μεγάλοι

Σύντομα θα βρεθούν σε δύσκολη θέση οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Στέλιο Καζάζη.

Ο Έλληνας τεχνικός των “πράσινων” τόνισε μεταξύ άλλων, πως οι δυο “μεγάλοι” του ελληνικού βόλεϊ αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία θα αποβούν μοιραία αν δε βρεθεί άμεσα λύση. Ο Καζάζης μίλησε στην εφημερίδα ” Το Βήμα”.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Είμαι αυτός που θα φύγει τελευταίος. Όπου κι αν φτάσει η ομάδα, όσα προβλήματα κι αν προκύψουν. Ξέρω ότι μπορεί να μην πληρωθώ ποτέ, αλλά πλέον θα το παλέψω μέχρι τέλος.Πάντα ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα της καρδιάς μου, αλλά μέσα από αυτήν τη δυσκολία κατάλαβα πόσο αγαπάω αυτή την ομάδα. Ίσως αυτό είναι ένας σοβαρός λόγος που αντέχω ακόμη. Μέσα από αυτή τη διαδικασία συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι πολύ δυνατό για μένα να είμαι σε αυτή την ομάδα».

Επίσης, για την κατάσταση των παικτών τόνισε: «Οι παίκτες με επικεφαλής τους παλιούς όπως ο Πανταλέων, ο Ψάρρας, ο Ντωνάς, αλλά και οι καινούργιοι, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Τους έχει αγγίξει πολύ αυτή η κατάσταση, αλλά βρίσκουν το κουράγιο και ακόμα το παλεύουν. Είναι αξιέπαινοι γιατί όταν μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες, και αυτά τα παιδιά είναι απλήρωτα 7-8 μήνες, αυτό δεν λέγεται επαγγελματισμός. Αυτό λέγεται καθαρή ευσυνειδησία». 

Τέλος ο Καζάζης υπογράμμισε: «Οι πρώτες υποψήφιες ομάδες για να διαλυθούν είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, μολονότι είναι το οξυγόνο του αθλητισμού στην Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.