Έτοιμος για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της σεζόν ο Ολυμπιακός

Με στόχο την επιδίωξη της πρώτης του νίκη, διασκεδάζοντας τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε η ήττα του από τη Μπούντβα στο Μαυροβούνιο την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πολωνική Γιαστρζέμπσκι στο κλειστό του Ρέντη (19:30)

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά πριν από δύο χρόνια στο πλαίσιο της φάσης των «Cev Cup», με την πειραϊκή ομάδα να προκρίνεται επιτυγχάνοντας δύο νίκες.

Ο Δημήτρης Τζούριτς δήλωσε σχετικά με την αντίπαλό του: «Στην πρεμιέρα χάσαμε από τη Μπούντβα. Χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω δεν επιτρεπόταν να χάσουμε τόσο εύκολα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό παιχνίδι. Εννοείται ότι στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη. Δεν γνωρίζω καλά τη Γιαστρζέμπσκι, καθώς δεν την έχουμε δει ακόμη σε βίντεο, αλλά σημασία έχει να παλέψουμε, να παίξουμε σαν ομάδα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τόσο εμείς όσο και η πολωνική ομάδα έχουμε αλλάξει πολύ από εκείνη τη χρονιά. Εμείς ιδιαίτερα, είμαστε μία νέα και άπειρη ομάδα και πολλοί συμπαίκτες μου αγωνίζονται για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ψυχολογικά βέβαια καλό είναι που μετρούμε σε βάρος της Γιαστρζέμπσκι μια πρόκριση πριν από δύο χρόνια».

Στον δεύτερο αγώνα του ομίλου, η Μπλεντ θα φιλοξενήσει την Μπούντβα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.