Θετικές σκέψεις για το Challenge Cup η ΕΑ Πατρών

Σημαντικό βήμα έκανε η ΕΑΠ Λούξ κόντρα στην κυπριακή Pokka AE Καραβά σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημήτριος Τόφαλος της Πάτρας για το Challenge Cup

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ (20-25), πήρε τα τρία επόμενα σετ με 25-16, 25-21 και 25-17, φτάνοντας στη νίκη με 3-1 στα σετ. Έτσι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Χριστόπουλος είπε:  

«Ήταν η αρχή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που αντιδράσαμε σωστά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε ψυχολογικά, γιατί η ομάδα είναι πιεσμένη. Η πρόκριση θα παιχτεί στην Κύπρο και θα πάμε εκεί για να την πάρουμε».

Και ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Πέδρο Ντορνέλας τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο ξεκίνημα δεν τα πήγαμε καλά και κάναμε εύκολα λάθος. Αλλά στη συνέχεια ανέβασα την απόδοση μας, παίξαμε πιο παθιασμένα, πιέσαμε τον αντίπαλο μας και πήραμε τη νίκη με 3-1. Για μένα αυτή η νίκη ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Μπορεί να έχουμε προβάδισμα για την πρόκριση αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και στην Κύπρο».

Οι συνθέσεις:
ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Κουρνέτας 1, Μαντέκας 2 (1 άσο), Ντέιβινσον 12, Σικέιρα 7 (1 άσο), Ντορνέλας 18 (1 άσο), Σουλτανόπουλος 11 (3 μπλοκ), λίμπερο ο Στεφάνου με 71% (Ροντρίγκο 8 με 3 μπλοκ, Λαμπρόπουλος, Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος).
Pokka ΑΕ Καραβά (Φιλίποβ): Ναντόπτα 10, Γκονζάλεζ 18, Κόλας 3, Ευσταθίου 8 (1 άσο), Μοράλες 9 (4 άσους), Κνέζεβιτς 5 (2 μπλοκ), λίμπερο ο Μιχάηλ με 71% (Παμπακάς, Χατζηφιλίππου).

Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στην Λευκωσία στις 24/11.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.