Απών ο Ανδρεόπουλος από το ματς με την Αλμερία

Χωρίς τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο θα παραταχθεί η ομάδα του ΓΣ Λαμίας στον αγώνα με την Αλμερία (18/11), στο πλαίσιο του CEV Cup

O 46χρονος τεχνικός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την ισπανική πόλη. Επικεφαλής θα είναι ο πρόεδρος του γυμναστικού συλλόγου, Χρήστος Καρβούνης, ο τίμ μάνατζερ Ηλίας Μηλιώνης, οι προπονητές Θανάσης Κατσιγιάννης και Ντίνος Γιαννέλης και οι Αντώνης Τάρλας (στατιστικολόγος) και Ανδρέας Μπούμπαης (φυσιοθεραπευτής).

Στόχος τους παραμένει το θετικό αποτέλεσμα σκεπτόμενοι και τον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στη Λαμία στις 25 του μήνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η ομάδα είναι έτοιμη και κατάλληλα προετοιμασμένη να πάει να παλέψει με όλες τις δυνάμεις να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρει στο δεύτερο αγώνα την πρόκριση μέσα στην Λαμία”, λέει ο Μιχάλης Μανιάτης.

Όσο για το αθλητικό τιμ, στην Αλμερία βρίσκονται οι Θάνος Μαρούλης, Μιχάλης Μανιάτης, Alan Komel, Branco Roljic, Will Price, Andy Hein, Παναγιώτης Πελεκούδας, Γιώργος Σφενδυλάκης, Δημήτρης Γκαράς, Παύλος Δραγκίδης και Ντίνος Ανάγνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.