Με Φιλίποφ συνεχίζει η Εθνική

Με τον Ντίμα Φιλίποφ να μπαίνει από χθες στις προπονήσεις συνεχίζεται η Εθνική ομάδα την προετοιμασία της στην Θεσσαλονίκη.

Με τον Ντίμα Φιλίποφ να μπαίνει από χθες στις προπονήσεις συνεχίζεται η Εθνική ομάδα την προετοιμασία της στην Θεσσαλονίκη. Πλέον Δρίκος και Δεληκώστας περιμένουν την ερχόμενη εβδομάδα να φθάσει στη νύφη του Θερμαϊκού και ο πρωταθλητής Ιταλίας Δημήτρης Τζούριτς ο οποίος όμως δύσκολα θα βρίσκεται στην διάθεση των ομοσπονδιακών για τα φιλικά με την Βουλγαρία (23 και 24 Μαΐου) στη Σόφια. Ο Φιλίποφ, λίγες ημέρες μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Γιαστρέμπσκι και χωρίς ιδιαίτερη ξεκούραση, βρέθηκε ξανά με τους συμπαίκτες του και έδειξε μέσω δηλώσεων ιδιαίτερα ορεξάτος. «Η αλήθεια είναι ότι χρόνος για ξεκούραση δεν υπήρχε, όμως αυτή είναι η δουλειά μας αν και η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει η Εθνικής και τα παιδιά που είχα να τους δω αρκετό καιρό», είπε ο 25άχρονος άσος ο οποίος είναι έτοιμος για τις νέες προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά. «Ξέρουμε τι μας περιμένει και τι πρέπει να κάνουμε… Μετά το περσινό καλοκαίρι υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες, αλλά και μεγαλύτερες απαιτήσεις ωστόσο όλα τα παιδιά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Το φετινό καλοκαίρι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δώσουμε ώθηση στο ελληνικό βόλεϊ και να φέρουμε περισσότερο κόσμο κοντά στο άθλημα. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να μιλάει για το βόλεϊ και να μεγαλώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε να χτίζουμε πέρσι».
Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται στην Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει των υποχρεώσεων της στο World League και Europa League.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Σωτήρης Δρίκος και ο Κώστας Δεληκώστας θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά σε δράση τους παίκτες τους καθώς στις 23 και 24 Μαΐου η Εθνική θα αντιμετωπίσει στην Σόφια σε δύο φιλικές αναμετρήσεις την Βουλγαρία.

Στις προπονήσεις της Εθνικής συμμετέχει από την Πέμπτη και ο Ντίμα Φιλίππφ ο οποίος λίγες ημέρες μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Γιαστρέμπσκι και χωρίς ιδιαίτερη ξεκούραση βρέθηκε ξανά με τους συμπαίκτες του.

«Η αλήθεια είναι ότι χρόνος για ξεκούραση δεν υπήρχε, όμως αυτή είναι η δουλειά μας αν και η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει η Εθνικής και τα παιδιά που είχα να τους δω αρκετό καιρό», είπε ο 25άχρονος άσος ο οποίος είναι έτοιμος για τις νέες προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά.

«Ξέρουμε τι μας περιμένει και τι πρέπει να κάνουμε… Μετά το περσινό καλοκαίρι υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες, αλλά και μεγαλύτερες απαιτήσεις ωστόσο όλα τα παιδιά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Το φετινό καλοκαίρι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δώσουμε ώθηση στο ελληνικό βόλεϊ και να φέρουμε περισσότερο κόσμο κοντά στο άθλημα. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να μιλάει για το βόλεϊ και να μεγαλώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε να χτίζουμε πέρσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.