Ο Δρίκος ψάχνει το δεύτερο …γκολ με τους Ρουμάνους

Πολύ γρήγορα ξεπέρασε την αποψινή νίκη με τους Ρουμάνους στην αυλαία του Ευρωπαϊκού Λιγκ ο Σωτήρης Δρίκος.

Πολύ γρήγορα ξεπέρασε την αποψινή νίκη με τους Ρουμάνους στην αυλαία του Ευρωπαϊκού Λιγκ ο Σωτήρης Δρίκος.

Βλέπετε στο μυαλό του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται ήδη το δεύτερο Σαββατιάτικο ραντεβού με τους Βαλκάνιους του οποίους περιμένει καλύτερους. «Εις αύριον τα σπουδαία… Κι αυτό έχει να κάνει με τις προσαρμογές μας στις προσαρμογές των Ρουμάνων. Πλέον μας είδανε, μας ξέρουνε ενώ φάνηκε ότι δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Σίγουρα θα είναι καλύτεροι αύριο κάτι που πρέπει να κάνουμε κι εμείς, κάνοντας λίγα λάθη όπως και σήμερα ή αν είναι δυνατόν ακόμη λιγότερα ασκώντας μεγαλύτερη πίεση», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: 

«Αυτό που έχει σημασία σ’ αυτή τη διοργάνωση με τα διπλά παιχνίδια είναι το σύνολο των νικών και των βαθμών και στις δύο ημέρες. Το ένα ματς δεν λέει τίποτα». Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ανδρέας Φράγκος τόνισε: «Παίξαμε καλά, τους πιέσαμε στο μπλοκ κι αυτό έκανε τη διαφορά. Ελπίζω να κάνουμε κάτι ανάλογο αύριο γιατί τέτοιες νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση για τα πιο δύσκολα ματς που έρχονται».

Στο στρατόπεδο της Ρουμανίας υπήρχε απογοήτευση με τον Ντανούτ Πάσκου να δηλώνει: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά, αλλά έχουμε τη δικαιολογία ότι αυτό ήταν το πρώτο μας ματς καθώς δεν είχαμε παίξει ούτε φιλικά. Η Ελλάδα ήταν καλύτερη το έδειξε, αλλά ελπίζω αύριο ότι θα είμαστε βελτιωμένοι». Δεν ήταν τόσο αισιόδοξος πάντως ο αρχηγός της ομάδας Αντρέι Γκοντάριου: «Στο πρώτο σετ είχαμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε πολλά λάθη στα κρίσιμα σημεία και μετά η Ελλάδα έπαιξε χωρίς άγχος. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα αύριο αφού κάθε χρόνο αλλάζουμε την ομάδα και έτσι δεν έχεις ομοιογένεια». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας